Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 серпня 2010

Редактори та журналісти дізналися про можливості сучасних технологій та новітніх медіа для своїх для підвищення ефективності власної роботи

Facebook Twitter LiveJournal

15 журналістів та редакторів відвідали 20 серпня 2010 тренінг «Професійна журналістика та мультимедійність. Найважливіше»  - дев’ятийіз серії навчальних заходів, які будуть проведені протягом жовтня 2009 - вересня 2010 в рамках проекту «Інформаційно цінна журналістика: легко, розумно, креативно».

Організатором тренінгу виступила Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” (МФВ).

Автором та ведучим тренінгу виступив Олексій Погорелов – генеральний директор УАВПП

За результатами аналізу анкет зворотного зв’язку учасників, зазначимо такі коментарі та оцінки:

Юркова Ольга, головний редактор, Медіа-корпорація RIA, Тернопіль: «Цікавий тренінг, насичений закордонними та вітчизняними прикладами та практичними ідеями. Олексій Погорелов вміло «підігрівав» дискусію, стимулюючи учасників обмінюватися знаннями та досвідом. Я не новичок у темі нових медіа, але почула для себе багато корисно»  

Зiнар Наталя, журналiст, ІА “Центр Медiа” Одеса: «Спершу біла думка, що багато інформації здається незрозумілою (враховуючи, що я не використовувала Twitterта подібні соціальні мережі), але загалом подача інформації виявилася цікавою, бо її виклад був зрозумілий та «живий». Імпонує відкритість тренера до аудиторії, його здатність демонструвати зацікавленість та передавати цю зацікавленість аудиторії»

Скриль Денис, журналіст, РІГ «Жовта газета», м. Полтава: «Тренінг допоміг зрозуміти світові тенденції новітніх технологій у подальшому розвитку медіаринку. Цікавими віиявилися розповіді колег про користування соціальними мережами, будемо намагатися реалізовувати поради в своїх проектах.»

Презентацію тренінгу можна завантажити тут: 

- Профессиональная журналистика и мультимедийность.Самое важное

Програма та анонс наступного тренінгу проекту - «Як писати просто про складнем: фінанси, бюджет, податки? Як професійно працювати з фінансовою аналітикоюй?» - який відбудеться 10 вересня 2010 року в м. Київ  будуть незабаром оголошені на сайті www.uapp.org

Контактна особа з питань участі у наступних заходах проекту:

Дарія Віннікова

Організаційний директор УАВПП

8 (044) 425-57-87

pr@uapp.org




Коментарі

Додати коментар