Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 червня 2015

20 журналістів з 13 областей навчатимуться на 11 модулі «Університету Журналістської Майстерності»

Facebook Twitter LiveJournal

До участі у 11-му навчальному модулі «Університету Журналістської Майстерності», який пройде 9-10 липня у Одесі та буде присвячений «Активному способу життя в контексті громадського здоров’я», конкурсною комісією були відібрані 20 журналістів з 13 областей України. Навчальний модуль проводить Українська Асоціація Видавців (УАВПП) за підтримки Системи Компаній Кока-Кола в Україні та у співпраці із Всеукраїнською асоціацією превентивної та антиейджинг медицини.

 

Участь у конкурсному відборі взяли 51 журналістів, з 18 областей України.

Переможцями визнано:

Теличук Галина журналіст, перекладач Medix group м. Київ

Боглевська Ольга кореспондент сайту 2000.ua (електронний варіант всеукраїнської газети "2000") м. Запоріжжя

Синельник Ірина власний кореспондент у Чернігівській області УНІАН м. Чернігів

Колачинська Олена старший редактор Полтавської обласної державної телерадіокомпанії "Лтава" м Полтава

Заворотько Тетяна радіожурналіст Сумської ОДТРК м. Суми

Брюнчугіна Ольга редактор 34 телеканалу м. Дніпропетровськ

Лимар Оксана Кореспондент, менеджер з маркетингу газети "Проспект Трубників", сайту "Новини Твого Міста" м. Нікополь

Василець Тетяна власний кореспондент обласної газети "Слобідський край" м. Харків

Коцина Ольга журналіст Центр-медіа ("Одесская жизнь" и "На пенсии") м. Одеса

Собко Алла редактор газети "Є" м. Хмельницький

Андрющенко Олена кореспондент Дніпропетровської регіональної газети «Днепр вечерний» м. Дніпропетровськ

Карпенко Катерина кореспондент, ведуча новин газети «Городской курьер», телеканалу «Контакт-ЛТД», сайту «Олександрійські новини» м. Олександрія

Кушнерик Ольга редактор відділу обласної газети «Свобода» м. Тернопіль

Пашкова Юлія спеціальний кореспондент Міськрайонної газети «Слово правди» м. Володимир-Волинський Волинської області

Юхніч Олена завідувачка відділу виробництва програм радіо «Рівне.FM» м. Рівне

Маслова Людмила журналіст-кореспондент КП «Редакція обласної газети «Зоря» ДОР (Дніпропетровської обласної ради)» Дніпропетровськ; «Західний Донбас» - регіонального щотижневику м. Павлоград Дніпропетровської обл.

Цвігуненко Ольга головний редактор, літературний редактор, адміністратор пабліку газети «Події та коментарі», Полтавського обласного Центру здоров’я (https://www.facebook.com/ocz.poltava), «Медична газета Полтавщини» м. Полтава

Войціховська Ірина журналіст, редактор ООДТРК м. Одеса

Галяс Олександра заступник редактора газети «Порто-франко» м. Одеса

Шумейко Діана журналіст Першого міського телеканалу м. Одеса

 

Одинадцятий навчальний модуль Університету Журналістської Майстерності унікальний. Перш за все, тим, що він проходитиме одночасно і в тому самому місці, що й ІV Міжнародний науковий конгрес з питань профілактичної медицини «Профілактика. Антиейджинг. Україна», організатором якого є ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» за підтримки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Таким чином, учасники модуля матимуть унікальну нагоду розширити коло своїх професійних контактів у середовищі професійних лікарів. Крім того, навчання буде доповнене повноцінними практичними заняттями – це те, про що організаторів завжди просять випускники «Університету Журналістської Майстерності».

І, нарешті, конгрес і навчання проходитимуть в Одесі – місті, відомому своєю багатою та колоритною історією, юмором, атмосферою. Відповідні місцю креативні елементи вже знайшли своє відображення у навчальній програмі.

 

Серед ключових спікерів та експертів 11-го навчального модуля «Університету Журналістської Майстерності» – Барна Ольга Миколаївна, доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедрою сімейної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, президент Асоціації превентивної та антиейджинг медицини; Базилевич Андрій Ярославович, д.м.н., професор, проректор з лікувально-профілактичної роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Очеретенко Валентина Дмитрівна, Голова Правління Спілки громадських організацій «Всеукраїнська асоціація захисту прав пацієнтів «Здоров’я нації».

 

Мета Університету Журналістської Майстерності – надати доступ до сучасних знань практикуючим журналістам, які шукають можливостей для підвищення свого професійного рівня, бажають покращити та систематизувати знання та досвід, вже набуті у професії. А також познайомити їх з професіоналами медіа ринку, один з одним та навчити сучасним принципам побудови якісних мас-медіа.

Проект спрямований на талановитих молодих журналістів, які переважно працюють та мешкають поза межами столиці.

 

Довідкова інформація:

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) - www.uapp.org – добровільна недержавна неприбуткова організація – асоціація видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регуляцій, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості.

З моменту створення (у 2001 році) УАВПП послідовно докладає зусиль як до покращення законодавства та регулювання стосовно умов для ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку бізнесу. УАВПП є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Міжнародної Федерації Періодичної Преси (FIPP).

 

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» - http://apam.org.ua/ - заснована у 2008 році. Від самого початку організацію очолює доктор медичних наук, професор Ольга Миколаївна Барна. На даний час Асоціація налічує понад10 тисяч лікарів різних спеціальностей, що об’єднані в 14 обласних осередків. Основна мета Асоціації – сприяти покращенню надання медичної допомоги з метою підвищення якості та тривалості життя населення України.

 

Компанія Coca-Cola

Напій Coca-Cola був створений 125 років тому - 8 травня1886 року в Атланті, штат Джорджія, доктором Джоном С. Пембертоном і спочатку продавався тільки в аптеці Джейкобів (Jacob’sPharmacy).

Компанія Coca-Cola є найбільшою компанією з виробництва напоїв у світі. Вона випускає близько 500 марок газованих та негазованих напоїв. Бренд Coca-Cola є її найдорожчим і загальносвітовим брендом. Ще 15 брендів компанії оцінюються в $1 млрд. кожен. Серед них – DietCoke, Fanta, Sprite, Coca-ColaZero, vitaminwater, POWERADE, MinuteMaid, GeorgiaCoffee та інші.

Coca-Cola є найбільшим у світі виробником безалкогольних газованих напоїв, соків, напоїв на основі соку, готових до вживання чаю і кави. Компанія Coca-Cola має найбільшу в світі мережу дистрибуції. Її продукція представлена в більш ніж 200 країнах. Щодня у світі продається приблизно 1,7 мільярдів порцій напоїв виробництва Компанії Coca-Cola.

Компанія є активним учасником глобальної програми сталого розвитку. Відтак вона втілює ініціативи, що спрямовані на захист довкілля; підтримку активного, здорового способу життя; створення безпечних умов роботи для співробітників; підвищення економічного розвитку громад, на території яких працює Компанія.

В Україні вперше напій Coca-Cola скуштували у 1982 році, а виробляти на українському ринку почали у 1992 році. З цього моменту Coca-Cola в Україні – лідер вітчизняного ринку безалкогольних напоїв.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт http://www.coca-colaukraine.com/

 

 

Інформація: УАВПП

 




Коментарі

Додати коментар