Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 листопада 2010

Проект Податкового Кодексу очима профільних асоціацій

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП), як профільний та професійний гравець на інформаційному ринку України, пропонує увазі усіх зацікавлених добірку змін, доповнень, заперечень та пропозицій, висунутих до Проекту Податкового Кодексу України (надалі – Проект ПКУ) з боку рекламно-комунікаційної спільноти.

Загально відомо, що існує велика кількість поправок, поданих до різних органів української влади різними організаціями. Але коли ми спробували отримати інформацію стосовно того, якими є заперечення та поправки, подані професіоналами видавничого, телевізійного, рекламного та інших професійних ринків з індустрії реклами та комунікацій, це виявилось доволі трудомісткою справою.

Тому ми пропонуємо єдине місце, де ми звели усі листи, направлені до різних органів влади різними організаціями, які містять поправки до Проекту Податкового Кодексу України. 

Ми не ставили за мету будь-яким чином узагальнити подані поправки. Наша мета одна і доволі проста – звести в одному місці максимальну кількість поданих поправок, і, відтак, зробити процес внесення змін до Проекту ПКУ прозорим принаймні в частині того, які зміни подані до ВРУ. Відтак, кожна зацікавлена особа – а особливо журналісти – зможуть проаналізувати, які ж саме пропозиції професіонального середовища були відхилені. І задати прямі питання відповідальним особам в різних органах влади стосовно причин таких дій. 

Отже, наша своєрідна «збірка» є відкритою. Ми закликаємо усіх надсилати нам листи із поправками до Проекту ПКУ. Усі без винятку листи будуть додані до переліку, і будуть доступні до завантаження.

Так само ми закликаємо усіх передруковувати на своїх ресурсах цей лист і усі листи із поправками до Проекту ПКУ. 

Зведена таблиця листів із поправками до Проекту ПКУ

Організація-автор

Посилання для завантаження листа

Українська Асоціація Видавців (УАВПП)

Завантажити лист та додатки

Відповідь Аміністрації Президента від 1.11.10

Всеукраїнська Рекламна Коаліція (ВРК)

Завантажити лист

Завантажити лист

Європейська бізнес-асоціація (ЕВА)

Завантажити лист

Американська Торгівельна Палата в Україні

Завантажити лист

Завантажити пропозиції

Індустріальний Телевізійний Комітет

Лист прем’єр - міністру України

Лист Президенту - 1, 2

 Лист Президенту 1, 2,3

Інформація - УАВПП




Коментарі

Додати коментар