Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 жовтня 2010

УАВПП та НАМ оголошують про початок прийому робіт на Конкурс Професійної Журналістики «Честь професії 2011»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) за підтримки проекту У-Медіа оголошують про початок прийому робіт на Конкурс Професійної Журналістики «Честь професії 2011».

Цілі конкурсу :

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості,
- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці

Конкурс проводиться в п'яти номінаціях:

- За кращий матеріал з громадянською позицією
- За кращу подачу резонансного матеріалу
- За краще журналістське розслідування
- За кращу подачу складної теми
- "Надія журналістики" 

Умови участі:

1. Існує три варіанти висунення номінантів: самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (хто-небудь - фізична особа - висуває на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

2. Виставляти свої роботи на Конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні - без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Кожен з подавачів заявок на участь у Конкурсі (журналіст, редакція або третя особа) може подавати роботи одночасно в декілька номінацій - обмежень по кількості заявок на участь в Конкурсі немає. Однак на кожну роботу, подану на Конкурс, необхідно оформляти окрему заявку і оплачувати Реєстраційний внесок. 

3. Реєстраційний внесок за кожну подану (одну) роботу складає 50 грн.

Квитанцію для сплати внеску (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ) можна завантажити тут. Увага! Квітанція дійсна до 01.01.2011г. 

Квитанцію для сплати внеску (для представників  радіо та ТБ) можна завантажити тут

Для рестрації у Конкурсі (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ) необхідно заповнити заявку та направити її з копією квитанції про сплату Реєстраційного внеску на e_mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (Контактна особа - Оксана Мусієнко, кліент-сервіс УАВПП) 

Для рестрації у Конкурсі (для представників радіо та ТБ) необхідно заповнити заявку та направити її з копією квитанції про сплату Реєстраційного внеску на e_mail: raya@nam.com.ua: чи по факсу 044-254-55-56 (Контактна особа – Оксана Панасевська, приймальня НАМ) 

Прийом робіт проводиться з 20 жовтня 2010 року по 20 січня 2011 року.

Детальніше про процедуру подачі робіт читайте в Положенні про Конкурс

Церемонію нагородження переможців «Честь Професії 2011» та Конференцію з питань професійної журналістики, яка передуватиме церемонії нагородження, заплановано на кінець квітня 2011. 

Олексій Погорелов, Генеральний директор УАВПП: «Увага професійного середовища до першого конкурсу «Честь Професії» та позитивні відгуки як учасників, так і членів Журі надзвичайно надихають нас на нові звершення. В цьому, другому, році проведення «Честь Професії» ми докладемо зусиль, щоб, по-перше, про конкурс знали всі журналісти, хто цікавиться професійними конкурсами. А по-друге, щоб участь у ньому взяли максимум активних журналістів. Крім того, ми зробимо Конференцію максимально корисною для її учасників.» 

Катерина Мясникова, виконавчий директор НАМ: «Укріплення ролі та збільшення поваги до роботи  журналіста та медіа загалом залишається одним з важливих завдань нашої організації. Минулорічний конкурс показав, що створення єдиної журналістської премії підтримується та всіляко схвалюється професійною спільнотою. Ми змогли об’єднати найкращих представників професії у великій Експертній раді, організувати роботу високо фахового журі, зібрати значну кількість робіт. Старт поставив досить високу планку, яку ми триматимемо і цього року. З новацій у 2011 році буде новий більш урочистий формат церемонії нагородження, більш широке залучення журналістів до участі у Конкурсі. Ми впевнені, що подія стане помітним явищем у житті медіа діячів». 

Нагадаємо, що на Конкурс «Честь Професії 2010» було подано більше, ніж 170 робіт в 5 номінаціях.

Інформація про переможців та роботи-фіналісти 2010 року - тут.

До авторитетного журі, яке оцінювало конкурсні роботи, увійшли 17 професіоналів медіа-ринку.

Партнерами першого конкурсу «Честь професії» та Конференції з питань професійної журналістики виступили 5 міжнародних компаній- “AdobeSystems Україна”, “Майкрософт Україна”, Система компаній Кока-Кола в Україні, «Емвей Україна», компанія «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» (JTI), українська бізнес-школа МІМ-Київ, Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та Проект «У-Медіа». Інформаційними партнерами конкурсу виступили 38 всеукраїнських видань та 8 профільних медійних інтернет-сайтів  

З питань, пов'язаних з подачею робіт на конкурс, звертайтеся, будь ласка, в Оргкомітет:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Оксана Мусиенко
клієнт-сервіс УАИПП
044-425-57-87
organizator@uapp.org 
www.uapp.org 

НАМ (радіо та ТВ матеріали):

Оксана Панасевська
приймальня НАМ
Тел. (044) 254 55 56
raya@nam.com.ua 
www.nam.org.ua




Коментарі

Додати коментар