Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 березня 2013

У березні УАВПП долучилася до робои у двох громадських радах.

Facebook Twitter LiveJournal

Цього місяця затверджено персональний склад двох Громадських рад при Міністерстві юстиції України та Антимонопольному комітеті України. Від УАВПП до складу рад увійшов керівник юридичного відділу асоціації Олександр Дяченко.

Громадські ради при вищих органах державної влади є постійно діючими колегіальними виборними консультативно-дорадчими органами, утвореними для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за їх діяльністю.

УАВПП приймає активну участь у роботі громадських рад з метою покращення законодавства про друковані та Інтернет ЗМІ. Протягом 2012 року робота асоціації у 5 радах (при АМКУ, Комітеті ВРУ з питань свободи слова, Держпідприємництва, МОЗУ та Держкомтелерадіо) дозволила посилити вплив на вирішення таких важливих галузевих проблем як реклама ліків у пресі, стимулювання читання в Україні, тощо.

Цього року до списку цільових для УАВПП громадських рад додано раду при Мінюсті, оскільки саме це міністерство приймає остаточне рішення щодо можливості внесення на розгляд Верховної Ради України урядових законопроектів.

 

УАВПП,

 




Коментарі

Додати коментар