Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 жовтня 2021

"Онлай-зустріч з селищним головою Чемеровецької ТГ . Досвід комунікації в громаді" УАМБ запрошує представників медіа та громад на дискусію

Facebook Twitter LiveJournal

11 листопада об 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії - «Ефективні комунікації в громаді. Досвід Чемерівців Хмельницької області»

Гостем дискусії буде Собань Олександр Володимирович –селищний голова голова смт Чемерівці Хмельницької області.

 

Запрошуємо до участі! Просимо заздалегідь підготувати запитання до пана Олександра та залишити їх в реєстраційній формі. Ми передамо запитання пану Олександру щоб він міг підготуватися до розмови. Крім того, ми заохочуємо вас поділитися із колегами своїми успіхами, розказати про ситуацію в громаді, поділитися успіхами та проблемами, задати гостю та колегам питання і, звичайно, дізнатися про те, як саме досягли успіху в інших громадах, якими є важливі складові такого результату.

Участь у дискусії – за умови обов’язкової реєстрації за посиланням: https://forms.gle/9vVz7oMC1ncsjRDH9

Дискусій, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Відеозаписи раніше проведених заходів УАМБ доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

УАМБ нагадує: у Вас є можливість подати ваш проект на конкурс та отримати мікро-грант для вашого локального медіа як самостійно, так і разом із громадою – та отримати фінансування на розвиток чи побудову корисного сервісу для громади.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар