Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 жовтня 2021

«Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа: стандарти Ради Європи та європейські практики»

Facebook Twitter LiveJournal

26 жовтня 2021 р. з 12:00 до 13:30, відбудеться обговорення на тему державної підтримки місцевих друкованих медіа, а також презентація звіту експерта Ради Європи Маріуса Драгоміра «Державна фінансова підтримка місцевих друкованих медіа: стандарти Ради Європи та європейські практики». Захід пройде в онлайн-форматі за підтримки Спільного проєкту Європейського Союзу та Ради Європи «ЄС та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» та у співпраці з Державним комітетом з питань телебачення і радіомовлення України.

 

Учасники та учасниці дискусії обговорять сучасний стан місцевих друкованих медіа в Україні, форми державної фінансової підтримки друкованих медіа на прикладі інших держав-учасниць  Ради Європи, вплив нових інформаційно-комунікаційних технологій та пандемії Covid-19 на роботу місцевих друкованих медіа, відповідні стандарти Ради Європи тощо.

Запрошуємо до участі представників та представниць медіа, громадянського суспільства, державних органів та міжнародних організацій і представництв.

Спікери:

  • Олег Наливайко, Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України; 

  • Тарас Шевченко, Заступник Міністра культури та інформаційної політики України;

  • Стен Ньорлов, Голова Офісу Ради Європи в Україні;

  • Маріуш Драгомір (Marius Dragomir), консультант Ради Європи (Угорщина);

  • Олексій Погорелов,  Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу;

  • Світлана Єременко, Директорка Інституту демократії ім. Пилипа Орлика ;

  • Костянтин Григоренко, Головний редактор газети «Обрії Ізюмщини».

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 24 жовтня включно. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом. У разі виникнення запитань - звертайтесь за адресою: oksana.totovytska@coe.int.

Довідкова інформація: Проєкт «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» має на меті зміцнити роль медіа, їхню свободу та безпеку. Проєкт провів серію вебінарів для редакторів місцевих друкованих медіа "Як розвивати медіа в сучасних умовах", які розміщені на спеціальній сторінці Офісу Ради Європи https://www.coe.int/uk/web/kyiv/media-webinars




Коментарі

Додати коментар