Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 листопада 2019

Дводенний воркшоп «Розвиток місцевих медіа: досвід успішних колег» м. Київ

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проекту «Поширення успішного досвіду місцевих медіа для збільшення стійкості усіх реформованих друкованих медіа», організовує дводенний воркшоп для редакторів місцевих медіа. Цей воркшоп став можливим завдяки фінансовій підтримці проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», який впроваджується міжнародною організацією Internews.

 

Дата: 15-16 листопада 2019 року

Місто: Київ

 

На заході буде (а) презентований досвід успішних видань та (б) проведені практичні сесії з підготовки та написання концепцій власних проектів учасниками. Обговорення цих концепцій допоможе виділити сильні та слабкі сторони, знайти відповідні рішення та повернутися до редакцій з майже готовими проектами для втілення в життя.

Встигніть зареєструватися: https://forms.gle/dtDK2x5b4xidyDHJ8

Проживання та проїзд забезпечується організатором.  

 

Організація цього заходу стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю організації (назва) та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

Internews -- це міжнародна некомерційна організація в галузі розвитку засобів масової інформації з адміністративними центрами в Каліфорнії, Вашингтоні та Лондоні. Наша місія полягає в тому, щоб шляхом зміцнення місцевих засобів масової інформації по всьому світу, дати людям новини та інформацію, яких вони потребують, створити можливості залучення ресурсів та громадян для того, щоб їхні голоси були почуті. В Україні ми є основним гравцем у сфері розвитку незалежного медіа простору з 1993 року. Нашими основними партнерами є провідні медіа організації, телерадіомовники, асоціації та інститути з розвитку незалежних медіа.

 




Коментарі

Додати коментар