Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 вересня 2019

Триденний тренінг-інтенсив «Час розслідувати» для журналістів з Миколаївської та Одеської областей

Facebook Twitter LiveJournal

Миколаївський центр журналістських розслідувань оголошує набір на триденний тренінг-інтенсив «Час розслідувати» для журналістів з Миколаївської та Одеської областей. 

Дата та місце проведення: 11-13 жовтня, місто Миколаїв.  

Протягом тренінгу учасники опанують методологію проведення журналістських розслідувань, навчаться працювати з базами даних та он-лайн інструментами зі збору та перевірки інформації, розберуть практичні кейси з безпеки журналіста та транскордонних розслідувань, спробують самостійно візуалізувати дані.

По завершенню інтенсиву три учасники, які запропонують найкращі теми для розслідувань, отримають стипендії та зможуть реалізувати свої ідеї під менторством Миколаївського центру журналістських розслідувань.

Основні тренери – журналіст газети Kyiv Post і регіональний редактор OCCRP (Проєкт з розслідування корупції та організованої злочинності)  Влад Лавров; медійний експерт і колишній головний редактор програм розслідувань “Знак оклику” та “Слідство.інфо” Федір Сидорук. Американські журналісти Томас Торок та Ендрю Лерен розкажуть про новітні техніки та інструменти для  аналізу і збору даних. Також своїм досвідом поділяться журналісти Миколаївського центру журналістських розслідувань.

Як стати учасником тренінгу?

Заповніть анкету за посиланням до 27 вересня 2019 року включно.

Група учасників із 20 осіб формується на конкурсній основі. Результати відбору буде оголошено до 1 жовтня 2019 року

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація транспортних витрат. Організатори також забезпечують учасників харчуванням на час проведення тренінгу.

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу nikcenter.org@gmail.com або звертайтеся за номером телефону 0962380807.

Джерело: Громадський простір




Коментарі

Додати коментар