Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 лютого 2009

"ОГО" визначить найвпливовіших жінок Рівненщини

Facebook Twitter LiveJournal

Реалізацію нового мультимедійного проекту «ТОП-20: найвпливовіші жінки Рівненщини» розпочинає 11 лютого Видавничий дім «ОГО».

За словами автора ідеї проекту, головного редактора ВД «ОГО» Віталія Голубєва, він стане логічним продовженням рейтингу «ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини», який було реалізовано до 16-річчя газети «ОГО» у вересні-жовтні минулого року. Цьогорічний проект приурочено до Міжнародного жіночого дня.

 

— Експерти — а ними будуть цього разу лише представники чоловічої половини людства — визначать двадцятку найбільш впливових жінок, здобутки яких є особливо помітними у різних галузях діяльності — від політики до шоу-бізнесу, — коментує Віталій Голубєв. — Склад експертів цього разу ми суттєво оновили, збільшили й кількісний склад. Зокрема, за рахунок набагто активнішого залучення представників з районів. Відтак, рейтинг набуває справді обласного звучання. Впродовж найближчих тижнів проходитиме анкетування експертів та інтернет-голосування. Результати ж проекту буде оприлюднено на спеціальній прес-конференції в четвер, 5 березня. Там відбудеться й нагородження переможниці рейтингу.

 

Як і торік, організатори запроваджують окрему номінацію й для переможниці інтернет-голосування. Того ж дня друкована версія рейтингу найвпливовіших жінок Рівненщини вийде на сторінках тижневика «ОГО», а електронна — на Рівненському інформаційному порталі Ogo.ua.

 

Підсумком реалізації проекту стане спеціальний випуск програми «Телепресклуб» на ТРК «Рівне 1», який вийде того ж дня, 5 березня, о 20.15.

За словами Віталія Голубєва, новий проект Видавничого дому «ОГО» сприятиме приверненню уваги широкої громадськості до здобутків представниць прекрасної половини людства, які роблять вагомий внесок у суспільно-політичне, економічне та соціально-культурне життя Рівненщини.

 

«Упродовж року ми плануємо провести ще декілька подібних акцій, залучаючи до співпраці й державні структури та громадські організації, — зазначив автор проекту. — На нашу думку, в умовах фінансово-економічної кризи реалізація різного роду соціальних проектів набуває особливого значення, і ми плануємо активно працювати в цьому напрямку. А мультимедійні можливості Видавничого дому «ОГО», на наше переконання, дозволять зробити подібні проекти справді масовими й цікавими різним категоріям наших читачів, глядачів, користувачів інтернету. Для нас важливим є той факт, що сьогодні під брендом «ОГО» не просто виходять певні засоби масової інформації — ми чим далі, тим більше утверджуємось як потужний інтелектуальний центр в регіоні, здатний продукувати креативні ідеї, створювати нестандартні майданчики для подій та організовувати суспільно важливі й соціально корисні заходи». 

Прес-служба ВД “ОГО”




Коментарі

Додати коментар