Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


31 травня 2017

Світлана Панюшкіна залишає посаду головного редактора сайту Сегодня.ua

Facebook Twitter LiveJournal

 Головний редактор сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна 9 червня 2017 завершує свою роботу в компанії «Сегодня Мультимедиа». Світлана очолювала редакцію сайту "Сегодня.ua" більше п'яти років, з початку 2012 р. З її появою в команді, сайт значно збільшив свою аудиторію. З січня 2015 портал очолив рейтинг новинних ресурсів України за кількістю користувачів, що протягом місяця відвідували сайт. Згідно з даними компанії «Gemius Україна», середньомісячна аудиторія сайту в 2016 році становила 3,2 млн. чоловік,  або 15% користувачів Інтернету в Україні.

Світлана Панюшкіна залишає посаду головного редактора сайту Сегодня.ua

Світлана Панюшкіна, головний редактор сайту Сегодня.ua

«Я хочу подякувати Медіа Групі Україна, Сьогодні Мультимедіа, своїй команді за ці п’ять років. Керувати величезним ресурсом - колосальна відповідальність, важка праця та постійна зануреність у процес. Настає період, коли хочеться зупинитися і вийти з режиму 24/7. Тому я піду в невелику професійну відпустку, щоб зрозуміти, куди далі рухатися. Сайту та всім колегам бажаю тільки розвитку, та тільки успіхів. Я залишаюся вірним читачем улюбленого бренду «Сегодня»».

 Олексій Мустафін, генеральний продюсер інформаційного мовлення Медіа Група Україна

«Ми вдячні Світлані за величезну роботу, яку вона провела на посаді головного редактора сайту. Під її керівництвом сайт перетворився в сучасний великий новинний портал, який генерує більше 350 новин на день і дає читачам повну картину дня в форматі 24/7. Завдання, які були поставлені перед проектом, успішно виконані. Перша позиція сайту в сегменті новинних ресурсів  - краще тому підтвердження».

Новий головний редактор сайту Сегодня.ua буде представлений громадськості найближчим часом.

Прес-служба «Сьогодні Мультимедіа»

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка за адресою: pr@segodnya.ua

Довідка:

 ПрАТ «Сьогодні Мультимедіа» - видавничий холдинг, до складу якого входять: одна з наймасовіших громадсько-політичних газет України  - газета «Сегодня», найпопулярніший в світі журнал про моду «Vogue.ua»; новинний портал www.segodnya.ua, ряд регіональних онлайн ресурсів: найпопулярніший новинний портал Дніпропетровська - www.gorod.dp.ua, новинний портал донецького регіону -  www.dnews.dn.ua, а також  цифровий журнал «Мій вікенд». Холдинг має свою друкарню м Вишгород. Широкий спектр послуг пропонує Прес-центр в Києві.




Коментарі

Додати коментар