Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 грудня 2016

Діловий тижневик БІЗНЕС змінює логотип і дизайн

Facebook Twitter LiveJournal

Найстаріше ділове видання в Україні — журнал БІЗНЕС, перший номер якого побачив світ у грудні 1992 року, — запустило рестайлінг проекту.

Діловий тижневик БІЗНЕС змінює логотип і дизайн

Першим кроком стало оновлення логотипа та дизайну видання. 19 грудня 2016 р. редакторська команда представила повністю оновлений номер. Зміни торкнулися не тільки візуального ряду, але і контенту видання. Додалися нові рубрики, глибокі теми номера і спеціальні випуски з акцентом на окремі галузі економіки. Логотип видання виконаний в новій легкій стилістиці з акцентом на крапці. Новий слоган проекту — “Точка зору бізнесу. Нам є, що сказати”.

 

“БІЗНЕС завжди був голосом реального сектора економіки і знаходився в авангарді змін. Зміни, в яких потрібно вчитися виживати і якими необхідно управляти, стають частиною нашого життя. Друкована преса не виняток, радше, лакмус швидкості інформаційних потоків. БІЗНЕС, без перебільшення, є найстарішим діловим виданням України і фактично єдиним на ринку щотижневої ділової друкованої преси. За 24-річну історію вийшли 1246 номерів, вісім разів змінився головний редактор, два рази — формат і лише перший раз настільки радикально трансформується логотип видання. Ми слідуємо за країною, яка визначила для себе нові вектори еволюції. Ми ризикнули відмовитися від власної консервативності в стилі, поступившись місцем легким конструкціям і простій подачі. Ми стаємо легше, але не простіше. Адже з кожним роком в світі народжуються купи непотрібної інформації, які розповсюджуються в геометричній прогресії і формують наше сприйняття. Медіа все більше беруть на себе функцію фільтру. Замість інформаційного фаст-фуду ми будемо створювати haute cuisine в ЗМІ”, — зазначив головний редактор БІЗНЕСу В’ячеслав Мироненко.

 

У січні 2017 р. буде здійснено наступний крок — запуск нового інтернет-порталу проекту з прив’язкою до друкованої версії журналу і в новій стилістиці тижневика. Таким чином, БІЗНЕС стане першим діловим проектом, який паралельно буде розвивати аналітичний сайт журналу і онлайн-платформу business.ua.

 

Ще одна амбітна мета команди БІЗНЕСу — випуск в березні першого номера англомовного проекту — Інвестиційного гіда “100 найбільш багатообіцяючих компаній України з експортним потенціалом”, що буде представлений на Всесвітньому інвестиційному форумі Annual Investment Meeting 2-4 квітня 2017 р. в Дубаї (ОАЕ). Компанії, відібрані за унікальною методологією, не тільки будуть представлені на Форумі, але й увійдуть в 4-річну Програму підвищення капіталізації та репутації українського бізнесу і України в світі з підтримкою на Всесвітній виставці Expo-2020.

 

“Чотирирічний цикл безперервної підготовки бізнес-збірної України дозволить відшукати найцікавіші проектні рішення, допомогти їм швидше пройти шлях до отримання міжнародних інвестицій і гідно представити країну на Expo-2020. Такі відкриті активні дії “білого” українського бізнесу протягом чотирьох років реалізації даної Програми в рамках проекту “Білі починають і виграють” позитивно вплинуть на поліпшення репутації і посприяють зростанню довіри як до українського бізнесу, так і до України в світовому співтоваристві”, — сказав генеральний директор видавництва “Бліц-Інформ” Володимир Чеповий.

 

Довідка: Діловий тижневик БІЗНЕС — одне з найстаріших ділових видань України. Перший номер газети побачив світ у грудні 1992 р. Виходить по понеділках. Видавець — ПРАТ “Бліц-Інформ”.

Сайт видання: http://business.ua/ Контакти редакції: 044-461-83-47




Коментарі

Додати коментар