Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 жовтня 2014

Всеукраїнський конкурс “Оберіг захисника України”

Facebook Twitter LiveJournal

Редакція дитячого пізнавально-розважального журналу “Професор Крейд” є організатором  всеукраїнського конкурсу “Оберіг захисника України”.

 

Завдання конкурсу:

Створити невелику за обсягом колективну творчу роботу: сувенір, іграшку, малюнок або  інший саморобний декоративний виріб, що слугував би оберегом для військовослужбовців української армії, які перебувають у зоні АТО, а також на лікуванні у військових госпіталях.

Період проведення конкурсу:

            Дитячий конкурс “Оберіг захисника України” проходить із 1 жовтня до 24 грудня 2014 року по всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах України.

            Учасники конкурсу:

До участі запрошуються учні початкових класів (1-5 класи) загальноосвітніх навчальних закладів віком від 6 до 12 років разом з вчителями. Також запрошуються вихованці позашкільних навчальних закладів (гуртків, центрів народної творчості та культурно-освітньої роботи, спеціалізованих мистецьких шкіл тощо) разом із керівниками.

Умови участі у конкурсі:

1. Створити колективну творчу роботу — сувенір, іграшку, малюнок або інший саморобний декоративний виріб, що слугував би оберегом для військовослужбовців української армії. Розмір — до 20 см. Вибір техніки виконання та матеріали — на розсуд виконавця.

2. Написати короткий опис конкурсної роботи на зазначену тему українською мовою (техніка виконання, послідовні етапи створення роботи, матеріали, які використовувалися для створення, кому призначається подарунок). Обсяг — 15-20 речень.

3. Для вчителя. Написати коротке доповнення до конкурсної роботи на тему: «Чому саме мій клас повинен посісти перше місце?».

4. Надіслати конкурсну роботу та групове фото класу з копією 3-х (трьох) річних передплатних абонементів на 2015 рік на журнал “Професор Крейд” за адресою редакції (конкурс «Оберіг захисника України», редакція журналу Професор Крейд”, вул. Будіндустрії, 6, м. Київ, 01013) до 10.12.2014 року. До конкурсної роботи додається копія заявки на участь у конкурсі встановленої форми.

Деталі на сайті: http://shop.companion.ua/index.php/product/item/591

 




Коментарі

Додати коментар