Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 квітня 2010

16 журналістів дізналися про вигоди професійної взаємодії PR-спеціаліста компанії та професійного журналіста

Facebook Twitter LiveJournal

16 журналів та редакторів відвідали 23 квітня 2010 року авторський майстер-клас  "Фахові комунікації. Або найпотужніші вигоди професійної взаємодії PR-спеціаліста компанії та професійного журналіста", який відбувся в м. Київ

Організатором майстер-класу виступила Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” (МФВ).

 

Ведучим майстер-класу був Олексій Погорелов (генеральний директор УАВПП), а спеціальними гостями виступили Олена Лобова (директор PR-агенції Pleon Talan) та Тетяна Ярошенко (PR-директор VAB Group).

Виходячи з аналізу анкет зворотного зв’язку учасників, зазначимо такі коментарі та оцінки:

Ермоленко Людмила, керівник відділу PR та маркетингу, Газета «Портмоне», м. Запоріжжя: «Як завжди – цікава інформація, креативний підхід, гарне викладення матеріалу, високий рівень організації»

Пушечнікова Олена, PR-менеджер, ІТК, Київ: «Подібні заходи обов’язкові для розуміння медіа-індустрії та проблем галузі для молодих спеціалістів. Мені особисто майстер-клас дав певне розуміння деяких процесів у нашій країні, до яких я маю безпосереднє відношення. Впевнена, що майстер-класс є дуже корисним для моєї роботи».

Світлична Катерина, редактор, Караван Медіа, Київ: «Добре, що спікери, які висвітлювали тему біли новаторами та харизматичними особистостями. Погано, що у реальному житті не всі з ким доводилось працювати, такі. Загалом – класний майстер-класс, який дозволяє поглянути на проблеми взаємодії журналістів та PR-спеціалістів з точок зору різних сторін -  погляд PR-агенції, компанії та керівника медіа-асоціації».

Презентації з майстер-класу  23 квітня 2010 можна завантажити тут:

Нагадаємо, що це був п’ятий із серії навчальних заходів, які будуть проведені протягом жовтня 2009 - серпня 2010 в рамках проекту «Інформаційно цінна журналістика: легко, розумно, креативно»

Наступний майстер-клас «Рейтинги и ренкінги. Як це робиться: професійний підхід» запланований на 20 травня 2010 року.

 

Ведучим майстер-класу виступить Станислав Дубко, генеральний директор рейтингового агентства Кредит-рейтинг», а його гостями - Ігор Ляшенко, ІнвестГазета, генеральний директор та Сергій Шумило, Асоціація Українських Банків, керівник прес-центра

 

Контактна особа з питань участі:

Дарія Віннікова

Організаційний директор УАВПП

8 (044) 425-57-87

pr@uapp.org

 

 




Коментарі

Додати коментар