Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 березня 2010

26 березня 2010 - Майстер-клас: "Професійний підхід в роботі з аналітикою в ЗМІ"

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” (МФВ) запрошує видавців, головних редакторів, журналістів, що докладають зусилля для підвищення якості аналітики в власних виданнях на майстер-клас: "Професійний підхід в роботі з аналітикою в ЗМІ".

 

Це четвертий із серії навчальних заходів, які будуть проведені протягом жовтня 2009 - серпня 2010 в рамках проекту «Інформаційно цінна журналістика: легко, розумно, креативно»

 

Майстер-клас відбудеться 26 березня 2010, з 12:00 до 17:00 в м. Київ

Кількість учасників: 20 

 

Ціль майстер-класу: навчитися використовувати принципи роботи з інформацією, що застосовуються професійними аналітичними компаніями для підготовки якісних публікацій у ЗМІ

 

Ведучий майстер-класу: Олексій Блінов – економіст компанії Astrum

 

 

Гості майстер-класу:

- Андрій Блінов, головний редактор журналу «Експерт Україна»

Дмитро Кошовий, директор інформаційного агенства «Інтерфакс Україна»

 

Програма майстер-класу:

Олексій Блінов – ведучий майстер-класу, розповість про те, як організована робота з інформацією в компанії Astrum. Слухачі майстер-класу дізнаються, як саме потрібно планувати та здійснювати роботу з інформацією, яких «підводних каменів» необхідно уникати в аналітичній роботі, і які особливості роботи із статистичною і іншою інформацією застосовні для українських умов. Таке глибоке розуміння основоположних принципів роботи з інформацією дозволить підвищити професіоналізм журналістів при написанні аналітичних матеріалів для ЗМІ.

(Коротку інформацію про Олексія читайте тут: http://www.astrum.ua/Analitics/persons.aspx)

 

Гості Олексія Блінова, професіонали і топ-менеджери двох ЗМІ, роботи, що пред'являють високі вимоги до якості роботи з інформацією і аналітикою, поділяться основоположними принципами того, як саме в їх ЗМІ побудована робота з інформацією і з аналітикою. Як вони перевіряють інформацію, що поступає, і що вимагають від журналістів, що готують аналітичні матеріали.

 

Дмитро Кошовий розповість про те, як побудований технологічний ланцюжок роботи з інформацією в інформаційному агентстві – професійному видавництві, яке сьогодні забезпечує максимальну швидкість видачі в ефір точної, глибокої і перевіреної інформації.

 

Андрій Блінов розповість про те, як в аналітичному діловому тижневику забезпечують виконання двох найважливіших принципів: глибини аналізу і обліку подробиць і – одночасно – легкості викладу і динамічності видачі інформації. Одночасне дотримання двох цих принципів важливо для будь-якого видання, що піклується про свого читача. Адже якщо подробиць буде дуже мало, то матеріал виглядатиме поверхневим. А якщо їх буде дуже багато, то жоден редактор не зможе забезпечити тексту необхідний динамізм при читанні, і такий текст виглядатиме дуже нудним, нечитабельним.

 

Участь в майстер-класі є безкоштовною.

 

Приорітет при відборі учасників надається членам УАВПП.

Можлива безкоштовна участь лише одного представника від медіа-компанії.

Організаторами сплачуються: аренда залу, кава-пауза, роздаткові матеріали, сертифікати. Самостійно учасники сплачують проїзд та проживання.

 

Для участі в майстер-класі прохання заповнити заявку та направити її до 24.03.2010 на e-mail: pr@uapp.org

 

Адресу проведення майстер-класу, карту проїзду та додаткову інформацію кожен учасник отримає за 3 дні до  проведення майстер-класу на вказаний в заявці e-mail.

 

Контактна особа з питань участі:

Дарія Віннікова

Організаційний директор УАВПП

8 (044) 425-57-87

pr@uapp.org




Коментарі

Додати коментар