Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 грудня 2008

17.12.2008 – Оналайн-конференція з Андрієм Лавриком на Redactor.uapp.org

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) спільно з проектом «Гідна Україна», який виконується компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття» запрошують редакторів, які практикують журналістські розслідування, на четверту з шести онлайн-конференцій з практичного менеджменту журналістських розслідувань.

Гість оналайн-конференції   Андрій Лаврик - редактор відділу розслідувань щотижневика «Український тиждень». Працював у тижневиках “Грани плюс”, “Без цензури”, “Контракти”, газетах “Комсомольская правда”, “Киевские ведомости” та інших періодичних і не дуже виданнях.

 За журналістські розслідування взявся після того, як зрозумів, що нічого іншого робити не вміє. На цій царині відзначився широтою поглядів і міцною печінкою.

Статті Андрія Лаврика можна прочитати тут: http://www.ut.net.ua/about/we/22/ 

 

Тема оналайн-конференції: Організація відділу розслідувань: як це зробити

 

Дискусія відбудеться 17 грудня 2008 року з 13:00 до 15:00 на редакторському порталі http://redactor.uapp.org/

 

Свої питання Ви можете залишати тут: http://redactor.uapp.org/uk/conference/6.html

 

Розраховуємо на Вашу активну участь у дискусії!

 

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до Наталії Волгіної.

E-mail: organizator@uapp.org

Тел.: 8-044-425-57-87

 

Довідка:

 

«Український тиждень» щотижневий ілюстрований суспільно-політичний журнал, що висвітлює ключові події та проблеми країни й розрахований на освіченого, соціально активного читача.
Виходить українською мовою, від 02.11.2007 року
Аудиторія: чоловіки та жінки, 21-55 років; освічені; що умовно належать до «middle class»; мешканці переважно великих міст. Здебільшого зайняті в приватному бізнесі; або держслужбовці високого та середнього рангу; представники «ліберальних професій»; студенти та викладачі провідних ВНЗ.

Андрій Лаврик - редактор відділу розслідувань щотижневика «Український тиждень».

 

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) є добровільною, недержавною неприбутковою організацією – асоціацією видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регуляцій, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості.

 

Проведення проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ» стало можливим завдяки підтримці програми «Сприяння активній участі громадян в протидії корупції «Гідна Україна», який здійснює компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Корпорації «Виклики тисячоліття(МСС).

Інформація: Redactor.uapp.org




Коментарі

Додати коментар