Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 жовтня 2008

А ви вже задали своє питання Єгору Соболєву на сайті http://redactor.uapp.org?

Facebook Twitter LiveJournal

З 27 жовтня 2008 на сайті http://redactor.uapp.org  відкрито розділ «Online-Конференції», де ви вже зараз можете поставити свої питання першому гостю онлайн-конференції Єгору Соболєву перейшовши по лінку:  http://redactor.uapp.org/uk/conference/3.html

Тема першої онлайн-конференції: «Практичний менеджмент журналістських розслідувань»

 

На всі запитання Єгор Соболєв дасть відповіді в режимі онлайн  29 жовтня 2008  з 13:00 до 15:00 на редакторському порталі http://redactor.uapp.org.

 

Розраховуємо на Вашу активну участь у дискусії!

 

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до Наталії Волгіної.

E-mail: organizator@uapp.org

Тел.: 8-044-425.57.87

 

Довідка:

 

Єгор Соболєв – координатор незалежного бюро журналістських розслідувань «Свідомо». Бюро є творчим центром, який самостійно виконує розслідування як за власною ініціативою, так і на замовлення провідних національних та місцевих видань. Пан Соболєв – також лідер громадської організації «За професійну журналістику» і колумніст журналу “Корреспондент”.

Впродовж чотирьох років Єгор Соболєв був автором і ведучим телепрограм “Час”, “Чи на 5?”, “Теледебати 2006”, “Час: важливо” на 5 каналі. Пан Соболєв – лауреат премії «Людина року» в номінації «Журналіст року друкованого ЗМІ»,  2005 р., лауреат премії «Телетріумф» у номінації «Журналіст. Репортер», 2006 р.

 

Онлайн-конференції організовуються Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП) спільно з проектом «Гідна Україна», який виконується компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття».





Коментарі

Додати коментар