Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 жовтня 2008

Фоторепортаж: Університет Журналістської Майстерності

Facebook Twitter LiveJournal

Перші  випускники „Університету Журналістської Майстерності” отримали короткотермінову професійну освіту та відзнаки від організаторів цього проекту - Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП), за  підтримки Системи Компаній Кока-Кола в Україні.

 

У навчальній програмі Першого модулю взяли участь 20 молодих талановитих журналістів з 12 міст України. Вони насправді вибороли право навчатися в «Університеті Журналістської Майстерності», адже було подано майже 60 заявок і, отже, конкурс складав близько 3 претендентів на 1 місце.

Насичена програма, досвідчені тренери та ведучі майстер-класів, високий попит на знання в галузі сучасної новинної журналістики зробили перший модуль цікавим та практичним.

 

Зоя Казанжи (медіа-тренер, консультант з газетного менеджменту): «Окрім професійного навчання і початківцям, і журналістам з досвідом не вистачає цікавого професійного спілкування. На жаль, в щоденній біганині та напруженій роботі справді немає часу на так звану «балаканину», а необхідність в спілкуванні журналістів один з одним – величезна! І саме це яскраво продемонстрували учасники першого модулю Університету журналістської майстерності. Навчання і обмін досвідом, обговорення досвіду – саме те, чого не вистачає всім нам. А представлена УАВПП площадка допомагає піднятися над щоденними клопотами, подивитись на свою роботу та на роботу колег, навчитись новому, поставити питання, які хвилюють і отримати на них відповіді. Вважаю, що подібна форма навчання досить перспективна і корисна».

 

Як кажуть, краще один раз побачити, ніж 100 раз почути. Ниже приведено повний фоторепортаж івенту.

 

Привітальне слово від Ольги Чумак (Кока-кола) та Олексія Погорелова (УАВПП)

 

Тренер Університету - Зоя Казанжи

Учасники Університету під час рольової гри

 

 

 

 

Майстер-клас від Ольги Чумак

 

 

Активний відпочинок після навчвння

 

Розважальна програма після навчання

 

Гість Університету - Сергій Рахманін (Дзеркало Тижня)

 

Зоя Казанжи

 

 

Інформація: www.uapp.org

 




Коментарі

Додати коментар