Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 грудня 2022

15 місцевих медіа отримають фінансову підтримку від УАМБ на підвищення ефективної комунікації в громадах та протидію дезінформації

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу запрошує редакції місцевих медіа всіх типів (газета, сайт, телебачення) взяти участь у конкурсі на отримання фінансової підтримки для підвищення ефективної комунікації в громадах та протидії дезінформації.

 

Цей конкурс заявок має на меті підтримати ЗМІ, які працюють на локальному рівні та бажають покращити власні медіа. Проєкти, що будуть подані на цей конкурс, мають сприяти збільшенню аудиторії місцевих медіа, що дозволить значно розширити донесення до громадян чесної та перевіреної інформації, допомагатиме боротися з інформаційними вкидами та спотвореними новинами, та посилювати ефективність редакцій місцевих медіа як мультимедійних комунікаційних платформ.

Якщо Ваша редакція має добре продуману ідею як покращити якість комунікацій у громаді та протидіяти дезінформації – неодмінно подавайте вашу пропозицію на цей конкурс! Це може бути новий сервіс для мешканців, нова рубрика чи дискусійний клуб, які допоможуть вирішити конкретні проблеми у громаді, або щось інше, ще більш необхідне.

ВАЖЛИВО: Пріоритет буде наданий редакціям з деокупованих та прифронтових територій, мешканці яких піддаються найбільшому впливу дезінформації та ворожої пропаганди.

Для того, щоб узяти участь в конкурсі, необхідно заповнити форму за посиланням та прикріпити заповнені файли:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Бюджет вашого проекту.

Дедлайн подачі заявок 10 грудня 2022 року.

Заявки, не укомплектовані повністю заповненими двома формами, розглядатися не будуть! (Для перевірки: кожен аплікант повинен подати заповнену (1) форму, (2) заявку та (3) бюджет).

Максимальна сума фінансування одного проєкту -  80 тис.грн.

Всі проєкти мають бути завершені до 10лютого 2023 року

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом, надавши пряму фінансову підтримку, необхідну техніку та допомогу кваліфікованих експертів-менторів під час реалізації ваших проєктів.

Відбір проєктних пропозицій буде відбуватися в два етапи:

Етап 1: Розгляд поданих проєктних пропозицій конкурсною комісією. На цьому етапі подані проєктні пропозиції оцінюються відповідно до критеріїв оцінки, і проєктні пропозиції, що набрали менше 70 балів від загальної кількості балів, будуть відхилені. Пропозиції, що потребуватимуть доопрацювання відповідно до рекомендацій конкурсної комісії, будуть повернуті на доопрацювання зі встановленням строків подання оновленої пропозиції.

Етап 2: Остаточне ухвалення переможних проєктних пропозицій, рекомендованих конкурсною комісією до підтримки.

Конкурсна комісія складатиметься з представників УАМБ відповідно до їх ключових напрямів роботи та залучених експертів. Разом із цим, конкурсна комісія має право звернутися до незалежної експертної думки в ході відбору проєктних пропозицій.

Критерії оцінки проєктів:

 

Узагальнена форма оцінки технічної пропозиції

Максимальний бал

1.

Відповідність тематиці та пріоритетам конкурсу (подана заявка відповідає тематиці та пріоритетам – 25 балів; заявка частково відповідає тематиці та пріоритетам – 15 балів; заявка не відповідає тематиці та пріоритетам конкурсу – 0 балів)

25

2.

Конкретність, досяжність та результативність заходів, запланованих проектом (Заходи, заплановані проєктом конкретні – 5 балів, досяжні – 10 балів, та результативні – 10 балів, заходи не відповідають переліченим умовам – 0 балів)

25

3.

Спроможність організації-заявника успішно реалізувати проєкт за допомогою наданих ресурсів та у визначений термін (організація-заявник повністю має необхідний досвід та ресурси для успішної реалізації проєкту – 25 балів; організація-заявник частково має необхідний досвід та ресурси для успішної реалізації проєкту – 15 балів; організація-заявник не має необхідного досвіду та ресурсів для успішної реалізації проєкту – 0 балів)

25

4.

Обґрунтованість запланованих витрат та необхідних ресурсів у співвідношенні до очікуваних результатів (фінансова пропозиція є обґрунтованою і відповідає підходу «найвища якість за найнижчу ціну» – 15 балів, фінансова пропозиція потребує перегляду та/або скорочення витрат – 10 балів, фінансова пропозиція не є обґрунтованою – 0 балів)

15

5.

Наявність механізму реагування на зворотний зв'язок та подання скарг (наявність запланованих заходів щодо реагування на зворотний зв'язок та подання скарг – 10 балів; відсутність запланованих заходів щодо реагування на зворотний зв'язок та подання скарг – 0 балів)

10

 

Загальний бал

100

 

«Проєкт «Сила місцевих медіа – для посилення згуртованості українців» реалізується Громадською спілкою «Українська Асоціація Медіа Бізнесу» у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу».

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Костак:

050-615-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

 




Коментарі

Додати коментар