Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 лютого 2019

Нам, колишнім комунальникам, раніше не було дозволено брати участь у проектах. А тепер це – наш шлях у майбутнє

Facebook Twitter LiveJournal

Редактори Франківщини про цінність роботи у проектах

Мар’яна Цимбалюк, «Мега», Івано-Франківськ. «Для мені найбільш цінним було отримати бачення, як досягти успіху. І отримати конкретні поради про те, що робити, щоб медіа було ефективним.
Після семінару зверну більше увагу на сайт Гурт. Для себе зазначила, що треба більше працювати з відео контентом. І що треба зробити ще більший акцент на залучення аудиторії з соцмереж».

Ольга Ковалів, «Край», Городенка. «Найкориснішим було дізналися що ж таке проект, як він працює і чому нам цим варто займатися. На семінарі ми змогли проаналізувати ідею, яку вже колись мали, але не знали з якого боку до неї підійти. Ми її проаналізували як проект і окреслили чіткі завдання по пунктах, що за чим маємо робити. Ще не до кінця в цьому впевнені, але знаємо в якому напрямку рухатися.
Дуже важливо було почути досвід колег. Бо ми не уявляли, які можуть бути перешкоди у нашому проекті. І ще дуже цінними були фахові поради тих, хто розуміється у проектах».

Юлія Соколовська, «Край». «Дуже корисно було розібратися як працювати з проектом: як це робиться, на які моменти необхідно звертати увагу, що у проекті потрібно виділяти як найголовніше».

Ольга Конопада, «Голос Опілля», Рогатин. «Найбільш корисною була практична сторона – власне, набуття навичок щодо роботи у проектах. Останні півроку наша увага була зосереджена, власне, на процесі роздержавлення. А цей семінар став дуже вчасним, бо підштовхнув рухатися далі, у новій реальності».

Тетяна Коваль, «Хотинські Вісті». «Для мене найбільш цінними були практичні поради, які дали розуміння як рухатися далі. Я приїхала із чорнеткою проекту, а тепер бачу його більш об’ємно. Дуже дякую за цінні практичні поради».

Анастасія Мокій, «Яремчанський вісник». «Найбільш цінним для мене стало розуміння того, як реальні проекти можуть функціонувати у специфіці медіа. Адже порівнюючи із звичайними проектами різниця є колосальною, і дуже важливі для мене акценти я зробила саме під час семінару. Не менш важливим був обмін інформацією та досвідом про те, як працюють чи не працюють на практиці, на регіональному рівні, ті чи інші речі».

Володимир Теслюк, «Галицьке слово». «Звичайно, за один день усі премудрості важко осягнути, але нам, колишнім комунальникам, яким раніше було не дозволено брати участь у подібних проектах, цей семінар став дуже цінним. І це - один з перших кроків до саме такого формату роботи».

Володимир Заник, «Вперед». «Половина семінару – якщо не більше – пройшли в режимі мізкового штурму, і це було дуже корисним. І показовим та дуже реальним є те, що 8 учасників підготували два майже готових описи проектів».

 

Семінар у Івано-Франківську – восьмий з 10, які будуть проведені УАМБ протягом найближчих місяців у різних містах України. Мета – допомогти редакторам та керівникам роздержавлених газет обмінятися досвідом, подивитися ширше на роль місцевого медіа та навчитися будувати роботу місцевого видання як проектну. Адже успішне медіа – це те, яке реалізовує багато різних проектів.

На кожному семінарі учасники обговорюють власні ідеї проектів – і це є першим практичним результатом участі. Переконані: чимало учасників цих семінарів розпочнуть реалізацію власних проектів. Крім того, оголошений конкурс проектів для місцевих медіа і 10 проектів-переможців цього конкурсу отримають гроші на реалізацію своїх ідей. Деталі за посиланням: http://www.uapp.org/news_uapp/13917.html

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 


Захід відбувся в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар