Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 січня 2019

Міні-гранти для редакцій роздержавлених місцевих медіа

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу оголошує конкурс міні-грантів для розвитку проектів у місцевих медіа

 

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) запрошує редакції місцевих медіа, які пройшли «роздержавлення», взяти участь у конкурсі міні-грантів в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Якщо ваша редакція має ідею – як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! У чотирьох додаткових файлах ви знайдете:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Опис критеріїв обрання переможців;

(3) форму для складання попереднього бюджету вашого проекту.

(4) Інформація про заявника 

Термін виконання проектів березень-червень 2019 року.

Кінцевий термін подачі заявок - 15 лютого 2019 року, 17:00. Пропозиції мають бути надіслані на електронну пошту osergienko22@gmail.com. Заявки, де не будуть повністю заповнені усі три форми, не будуть допущені до конкурсу.

До кінця лютого 2019 року буде обрано 10 переможців. Максимальна сума фінансування -  50 тис.грн.

Мета конкурсу – допомогти редакторам та керівникам місцевих медіа, які пройшли роздержавлення, розширити ролі та функції, які виконують їхні редакції для своїх громад.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com



Конкурс відбувається в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.



 




Коментарі

Додати коментар