Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


31 травня 2017

«Відчуження майна, борги, бездіяльність співзасновників, - гальмують роздержавлення ЗМІ» - медіаюрист Олександр Дяченко

Facebook Twitter LiveJournal

«Від того, наскільки швидко буде прийнято зміни до закону, залежить, скільки місцевих ЗМІ буде збережено. Незважаючи на те, що видання, які вже встигли реформуватися, лякали припиненням діяльності, вони не дуже присіли по тиражах, і економічно нормально розвиваються. Проте, якщо деякі ЗМІ не встигнуть реформуватися до кінця 2018 року, то Мін'юст ліквідує їхню реєстрацію», — сказав начальник юридичного відділу Української асоціації медіа-бізнесу Олександр Дяченко під час комітетських слухань.

«Відчуження майна, борги, бездіяльність співзасновників, - гальмують роздержавлення ЗМІ» - медіаюрист Олександр Дяченко

Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики 24 травня провів слухання на тему «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ, досвід, перешкоди, рішення», на яких вивчив ситуацію та вирішив внести зміни до закону, які мають покращити якість реформи.

Реформа друкованих державних та комунальних ЗМІ, яка розпочалася 1 січня 2016 року, триває вже майже півтора роки. Залишилося ще стільки ж, до кінця 2018-го вона має фінішувати.

Що зроблено, що гальмує, як допомогти всім ЗМІ, які хочуть реформуватися – дивіться у матеріалі «Відеотеки» з слухань.

https://www.youtube.com/watch?v=Y8eoSqnG6f0

Оригінал: http://video.detector.media/show/no_comment/2668-vidchuzhennia_maijna_borgi_bezdiialnist_spivzasnovnikiv_-_galmujut_rozderzhavlennia_zmi_-_mediajurist_oleksandr_diachenko_26.05.2017




Коментарі

Додати коментар