Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 грудня 2016

Трансформація медіа в епоху змін. Нові тренди та нові можливості у видавничому бізнесі. Підсумки

Facebook Twitter LiveJournal

1 грудня в готелі Fairmont Grand Hotel Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) провела конференцію «Трансформація медіа в епоху змін. Нові тренди та нові можливості у видавничому бізнесі». У заході взяли участь понад 140 учасників – рекламодавці, керівники та представники рекламних агенцій, фахівці ринку реклами та комунікацій, видавці.

Насичена програма дозволила зазирнути у майбутнє та дізнатися, чого очікувати від розвитку економіки (дякуємо професору Михайлу Коліснику, Київська Школа Економіки). А крім того – розібратися у ключових тенденціях розвитку рекламно-комунікаційного ринку (тему розкривали Максим Лазебник, ВРК; Олексій Погорелов, УАМБ; Анна Добривечір, незалежна експертка; та Марина Костроміна, TNS Україна) та відкрити для себе нові глибини ринку видавничих проектів – друкованих та інтернет ЗМІ, інших проектів під брендами журналів та газет (обговорення результатів проектів, реалізованих журналами VOGUE, ELLE, видавничим будтнком Edipress, видавництвом "Бурда-Україна" , яке модерували Андрій Таранов та Світлана Калініна, KWENDI).

 

Бойко Наталія, заступниця Генерального директора«Edipresse Ukraine», членкиня Ради Директорів УАМБ:

«Конференція, яку ми організували та провели - дуже важливий захід, що дозволяє не тільки поділитися з рекламодавцями нашими досягненнями та планами розвитку галузі, але й обговорити ефективні форми співпраці. Мультимедійний напрямок розвитку медіа-брендів дає багато нових інструментів для рекламодавців, і видавці прагнуть надалі пропанувати креативні і яскраві проекти, щоб разом ставати ще більш багатими і успішними. Криза скінчилася – далі тільки розвиток!»

 

Якщо ви не змогли взяти участь у конференції, але бажаєте вивчити презентації доповідачів – звертайтеся до офісу УАМБ. Контактна особа – Ольга Сергієнко: organizator@uapp.org, 050-415-34-24




Коментарі

Додати коментар