Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 січня 2016

Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк увійшли до Наглядової ради «Честі професії»

Facebook Twitter LiveJournal

До складу Наглядової ради конкурсу професійної журналістики «Честь професії» приєднались Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України, та Наталка Гуменюк, голова ГО «Громадське Телебачення». І одразу долучились до роботи з формування Журі «Честь Професії 2016».

Наглядова рада є контрольно-ревізійним органом конкурсу, що вирішує ключові питання щодо його організації та проведення. Зокрема, розглядає скарги, у разі їх наявності, слідкує за точністю виконання положень, регулює питання номінацій тощо.

Зураб Аласанія був запрошений організаторами і погодився увійти до складу Наглядової ради, оскільки задоволений високим рівнем професіоналізму та суспільного визнання конкурсу. Торік він був у складі журі «Честі професії» і свої висловив низку дуже слушних пропозицій щодо організації відбору конкурсних робіт.

«Я подумав, щоб впливати на цей процес, треба йти сюди та працювати. У нашій професії має бути заохочення. Ми занадто розчиняємось у блогерах та соцмережах. Професія потребує підтримки, яку дає конкурс. Це додатковий стимул, мотивація, до того ж приємно, коли твої колеги тебе оцінюють та визнають», – зазначив він.

Наприкінці січня Наглядова рада вже провела першу зустріч в оновленому складі. На думку Зураба Аласанії, вона була досить конструктивною – усі дискусійні питання та пропозиції виносились на голосування, прийняття рішення було прозорим та демократичним. Зокрема, Наглядова Рада «Честь Професії», розглянувши склад Ради експертів, своїм рішенням виключила кілька осіб з її складу у зв’язку з недотриманням професійних та етичних стандартів, або приналежністю до органів державної влади.

 

Окрім того, Наглядова рада прийняла рішення, що її члени будуть особисто оцінювати роботи учасників, які подаються в спеціальну номінацію 2016 року «За людяність у нелюдяні часи».

 

Нагадаємо, до Наглядової ради національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» також входять Володимир Мостовий, шеф-редактор газети «Дзеркало Тижня»; Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV; Наталія Лігачова, голова правління ГО «Телекритика»; Олексій Мустафін, головний редактор телеканалу СТБ; Валерій Іванов, президент Академії Української Преси; Діана Дуцик, виконавчий директор ГО «Телекритика»; Олег Хоменок, радник з питань ЗМІ, проект У-медіа; Олексій Погорєлов, генеральний директор УАВПП; Катерина М’яснікова, виконавчий директор НАМ.

 

Наглядова Рада «Честь Професії 2016» просить звернути увагу на наближення кінцевого терміну подання робіт на конкурс «Честь Професії 2016».

Деталі про конкурс читайте на офіційному сайті. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook.

 

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку в режимі он-лайн та надати посилання на онлайн публікації або на скани ваших друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Якщо за тих чи інших обставин вам це не вдасться – ви можете направити традиційну версію заявки на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом (044) 425-58-21. Контактна особа – Ольга Сергієнко.

 

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку в режимі онлайн. Детальну інформацію можна отримати за тел. +380959346241 або написавши на e-mail: project@nam.com.ua. Контактна особа – Ольга Пришко.

 

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують:

- Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (The Swedish International Development Cooperation Agency)

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Програма розвитку ООН в Україні,

- Система Компаній Кока-Кола в Україні

- Компанія «Емвей Україна»                                                                                                 

- Генеральний телевізійний партнер – UA: Перший

 

Оргкомітет конкурсу:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Ольга Сергієнко

менеджер з сервісу, УАВПП 

044-425-58-21
organizator@uapp.org
www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали): 

Ольга Пришко

Pr-менеджер проектів НАМ
Тел. (095) 934 62 41 

project@nam.com.ua
www.nam.org.ua

 




Коментарі

Додати коментар