Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 січня 2016

УАВПП шукає персонально відповідальних за затримку грошей за передплату

Facebook Twitter LiveJournal

Сьогодні, 28 лютого 2016 року, в.о. Генерального директора УДППЗ Укрпошта Ігор Ткачук отримав запит з вимогою надати інформацію про те, чому видавці преси вчасно не отримують грошей за видання, передплачені на 2016 рік.

Керівництво Укрпошти неодноразово звітувало про успіхи підприємства, однак після 20 січня ряд видавничих компаній поскаржилися до УАВПП, що всупереч договорам про розповсюдження преси за передплатою, кошти за тиражі не надійшли.

УАВПП звернулася із запитом про доступ до інформації, адже на перше звернення дирекція Укрпошти відповіла "в загальних рисах" (тобто, відпискою). УАВПП, окрім іншого, вимагає надати інформацію про повний обсяг заборгованості "Укрпошти" за передплатою та запланований графік її погашення. Для перевірки цієї інформації ми просимо видавничі компанії  повідомляти нас про будь-яку заборгованість УДППЗ Укрпошта перед видавцями.

Олексій Погорелов, генеральний директор УАВПП:

«Ми звернулися до Ігоря Ткачука із запитом, і маємо намір встановити осіб, персонально відповідальних за затримку коштів видавців. Будь-які відписки не вирішують проблему заборгованості, а від своєчасності розрахунків залежить, чи виходитимуть газети взагалі. Ми вважаємо, що в інтересах вітчизняного інформаційного простору негайно мають бути вжиті практичні заходи для того, аби видавничі компанії, які розповсюджують свої тиражі через УДППЗ Укрпошта, отримували кошти вчасно – відповідно до укладених договорів.»

 

Контакти УАВПП:

Адреса: м. Київ, вул. Спаська, 31-Б, оф. 301, 3 поверх (ст. метро “Контрактова площа”)
Телефон / факс: (044) 425-58-21

Телефон: 0504153424

Телефон: 0673269630
E-mail: organizator@uapp.org
Веб-сайт: www.uapp.org

 

УАВПП.




Коментарі

Додати коментар