Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 лютого 2015

Укрпошта та Українська асоціація видавців періодичної преси уклали Меморандум, спрямований на підвищення якості доставки преси передплатникам

Facebook Twitter LiveJournal

10 лютого у приміщенні Головпоштамту в Києві між Укрпоштою та Українською асоціацією видавців періодичної преси був підписаний Меморандум про взаємодію у наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою. Свої підписи на документі поставили в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук та генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов. 

Мета підписання Меморандуму – документально закріпити домовленості щодо спільних дій, спрямованих на підвищення якості послуги з передплати друкованих ЗМІ.

Підписанню Меморандуму передувала робота з розробки та запровадження системи збору інформації від передплатників щодо якості доставки преси. І тепер, коли в Укрпошті впроваджено та активно діє проект «Система управління якістю надання послуг», українські читачі мають інструмент впливу на покращення якості послуг доставки преси в Україні.

Окрім цього, Меморандум передбачає спільні дії з запровадження нових Правил доставки преси за передплатою – з огляду на те, що старі Правила втратили чинність та будуть замінені на нові найближчим часом.

Як зазначив керівник Укрпошти Ігор Ткачук, дуже важливим є встановлення прозорих та справедливих взаємовідносин між видавцями та розповсюджувачами преси, популяризація українських ЗМІ та якісна їх доставка навіть у найвіддаленіші населені пункти нашої країни. «Цей Меморандум об’єднає наші зусилля з Українською асоціацією видавців періодичної преси та надасть змогу налагоджувати відносини на засадах рівності сторін та партнерства. – сказав він. – Укрпошта робить все можливе, аби громадяни вчасно отримували друковані видання за передплатою. Адже саме від нас залежить якісна доставка преси споживачам. Якість наших послуг має бути на найвищому рівні. Сьогодні на Укрпошті діє програма з управління якістю надання послуг, яка, впевнений, поступово дасть вагомі результати». 

Подякувавши «Укрпошті» за залучення видавців до спільної роботи задля покращення якості послуги з передплати преси, генеральний директор УАВПП Олексій Погорелов відзначив: «Передплата – це спільна послуга, де кінцевий споживач оцінює і якість доставки, і якість газети. До того ж саме через періодичні видання людина отримує зрозумілі та достовірні відповіді на найскладніші питання. Отже, наше спільне завдання – розвивати читання в Україні, адже читаюча нація є набагато більш конкурентоздатною, ніж нація, яка читає мало».

 

УАВПП




Коментарі

Додати коментар