Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 листопада 2014

Преса сьогодні та завтра: ефективні рішення та можливості

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та видавничі компанії UMH Publishing, "Бурда Україна", "Вісті Мас Медіа", "Едіпрес Україна", "Караван-Медіа" та "Сьогодні Мультімедіа" оголошують про проведення конференції "Преса сьогодні та завтра: ефективні рішення та можливості".

Конференція сфокусована на потреби професіоналів ринку реклами в ЗМІ – рекламодавців та рекламні агенції – які активно шукають та вивчають ефективні рішення для проведення комунікаційних кампаній.

Мета конференції - разом з експертами світового рівня проаналізувати ефективні комунікаційні та рекламні рішення, ключові тенденції розвитку видавничих брендів та їх мультимедійні можливості, зробити вагомий внесок у розвиток незалежних українських ЗМІ.

Серед ключових спікерів конференції - Ларрі Кілман, віце-президент Всесвітньої асоціації видавців газет та новин (WAN-IFRA), Пітер Массон, медіа-консультант Bucknell & Masson, та Гжегош Пієхота, член Правління міжнародної асоціації новинних медіа (Даллас, США) та керівник інноваційних проектів Gazeta Wyborcza (Варшава, Польша).

Конференція відбудеться 11 листопада (вівторок) з 9:30 по 14:00 в готелі Hilton Kyiv, зал «Даллас». Програму дивіться за посиланням.

 

Нагадуємо, що конференція призначена для фахівців рекламно-комунікаційного ринку. Контактна особа з боку УАВПП – Катерина Бартецька, organizator@uapp.org, тел. 044-425-57-87

 

 

 

 




Коментарі

Додати коментар