Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 квітня 2014

Розпочато реєстрацію на 5 національну Конференцію ЧЕСТЬ ПРОФЕСІЇ 2014

Facebook Twitter LiveJournal

Оргкомітет Українського загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує про початок реєстрації учасників 5 національної конференції з актуальних питань професійної журналістики «Честь Професії 2014».

Розпочато реєстрацію на 5 національну Конференцію ЧЕСТЬ ПРОФЕСІЇ 2014

Темою цьогорічної конференції є «Журналістика в кризові часи. Потреби аудиторії, можливості для розвитку, стандарти, місія, процеси та технології».

Дата проведення: 24 квітня 2014 року.

Місце проведення: Міжнародний Інститут Менеджменту, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал.

Організатори: УАВПП та НАМ.

Серед ключових спікерів конференції - Троелс Йоргенсен, керівник з питань Online данської газети Kristeligt Dagblad, Агнешка Ромашевська-Гузі, директор польського Belsat, та Андрій Куликов, ведучий Громадського Радіо, Україна.

Вестимуть панельні дискусії Володимир Мостовий, голова Комісії з журналістської етики, Тетяна Лебєдєва, почесний голова Незалежної Асоціації Телерадіомовників та Олександр Власенко, директор освітніх програм Фонду «Розвиток України» Ріната Ахметова.

Серед питань, які обговорюватимуться на конференції - Суто практичний погляд на те, яким є мікс сучасних платформ та форматів для журналістики; Досвід нових форматів, квазі-суспільні медіа та стандарти журналістики, а також Можливості та вимоги часу у питаннях журналістської етики та саморегулювання.

Детальну програму конференції «Честь Професії 2014» ви знайдете на сайті конкурсу www.konkurssmi.org

Оскільки кількість місць для учасників є обмеженою, Організатори будуть обробляти заявки та підтверджувати участь за принципом «перший прийшов – першим обслуговуємо». Дуже просимо не зволікати із реєстрацією на конференцію!

Участь у Конференції «Честь Професії 2014» є безкоштовною лише за умови обов’язкової реєстрації. Бланк реєстраційної заявки додається до анонсу, а також його можна завантажити на сайті Честь Професії www.konkurssmi.org

Заповнену реєстраційну заявку з поміткою «Заявка на Конференцію «Честь Професії 2014» просимо надіслати до 20 квітня 2014 року на електронну адресу: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (Контактна особа – Катерина Бартецька)

Учасники отримають на електронну пошту підтвердження успішної реєстрації. Без такого підтвердження участь у Конференції не гарантується. Просимо уважно перевіряти надані нам контактні дані.

Будемо раді побачити Вас серед учасників Конференції «Честь Професії 2014».

 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Катерина Бартецька

клієнт-сервіс УАВПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали):

Христина Дрогомирецька

Pr-менеджер проектів НАМ

Тел. (044) 254 55 56

project@nam.com.ua

www.nam.org.ua

 

 

 

 

 

 

 





Коментарі

Додати коментар