Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 квітня 2014

У конкурсі «Честь професії-2014» беруть участь 546 матеріалів ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

Завершився прийом робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії 2014». Цього року на розгляд членів журі подано 546 журналістських матеріалів, опублікованих у ЗМІ усіх типів. Серед конкурсантів – журналісти як загальнонаціональних, так і регіональних медіа усіх типів. Серед них - зі «Студії 1+1», телеканалу ICTV, газет «Сегодня» та «Дзеркало Тижня», журналу «Forbes», інтернет-видання «Українська правда», регіональних газет «Індустріальне Запоріжжя» та «Олександрійський тиждень», Черкаської ОДТРК та багатьох інших. Загалом роботи опубліковані у 166 медіа. З них телебачення - 31, преса - 90, інтернет ЗМІ - 42, радіо - 3.

У конкурсі «Честь професії-2014» беруть участь 546 матеріалів ЗМІ

Традиційно, найбільша кількість публікацій - у номінації «Кращий матеріал з громадянською позицією» - 111 робіт. У номінації «Краще подання складної теми» змагаються 97 матеріалів, у номінації «Краще подання резонансного матеріалу» - 85 журналістських робіт. 66 конкурсантів - у номінації «Краще журналістське розслідування», а ще 37 - у номінації для молодих журналістів «Надія журналістики».

Також цього року, окрім основних номінацій, було оголошено спеціальну номінацію «Краще подання теми «Цілі Розвитку Тисячоліття. Майбутнє, якого ми прагнемо» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні. Для участі у конкурсі за цією номінацією подано 116 журналістських матеріалів.

Спеціальним призом за «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу» вже п’ятий рік поспіль нагороджуватиме компанія Amway. Стимулювання розвитку малого бізнесу, в Україні зокрема, є пріоритетним напрямком діяльності компанії. Зважаючи, що професійні матеріали, які висвітлюють можливості створення і ведення власного бізнесу, «історії успіху» не тільки надихають українців на реалізацію свого підприємницького потенціалу, а й можуть використовуватися потенційними та реальними підприємцями для самоосвіти, прийняття ділових рішень, генерування нових підприємницьких ідей. Отже, на думку засновників цього призу, заохочення розвитку журналістики у цій сфері є надзвичайно важливим. Цього року за нагороду змагаються 34 конкурсні роботи.

Оцінювання робіт триватиме до 17 квітня 2014 року. Церемонія нагородження переможців відбудеться 24 квітня 2014. Традиційно у цей день буде проведена щорічна Конференція з актуальних питань професійної журналістики «Честь професії-2014». Серед доповідачів та учасників панельних дискусій – Троелс Йоргенсен, керівник з питань Online данської газети Kristeligt Dagblad, Стівен Віттл, колишній Голова Комітету із стандартів телерадіомовлення та Контролер редакційної політики BBC, Володимир Мостовий, Олександр Ткаченко, Олександр Мартиненко, Соня Кошкіна, та багато інших. Участь у конференції традиційно безкоштовна, проте за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Деталі щодо програми та реєстрації дізнавайтесь, будь ласка, на сайті «Честь Професії» (www.konkurssmi.org). Або дзвоніть до офісу УАВПП, контактна особа – Катерина Бартецька, +38044-425-57-87, organizator@uapp.org.

Оргкомітет конкурсу:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Катерина Сторожук

клієнт-сервіс УАВПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали):

Христина Дрогомирецька

Pr-менеджер проектів НАМ

Тел. (044) 254 55 56

project@nam.com.ua

www.nam.org.ua
 




Коментарі

Додати коментар