Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 січня 2011

Зменшено організаційний внесок за участь в Конкурсі «Честь Професії 2011»

Facebook Twitter LiveJournal

Оргкомітет Конкурсу Професійної Журналістики «Честь професії 2011» у відповідь на численні прохання з боку учасників прийняв рішення про зменшення організаційного внеску за одну подану роботу з 50 грн. до 20 грн.

Розмір оргвнеску на 2011 рік був встановлений у розмірі 50 грн – оскільки за загальним планом розвитку Конкурсу як проекту передбачається поступове збільшення частки покриття організаційних витрат на визначення переможців саме учасниками конкурсу.

На переконання організаторів, факт покриття організаційних витрат конкурсу його учасниками є запорукою незалежності та незаангажованості у процесі визначення переможців. 

Саме повна автономність у фінансуванні цього етапу роботи конкурсу – є основним завданням, яке поставили перед собою Організатори. 

У 2011 році, так само як і у 2010 році, фінансування усіх етапів проведення Конкурсу Професійної Журналістики «Честь професії 2011», Конференції з актуальних питань професійної журналістики, формування Нагородного Фонду та Церемонії нагородження переможців здійснюється за рахунок таких внесків: донорської допомоги, благодійної допомоги, внесків партнерів, коштів, отриманих від сплати оргвнесків учасниками конкурсу та за рахунок власного внеску організаторів – УАВПП та НАМ. 

Таким чином, підтримка Конкурсу «Честь Професії» партнерськими організаціями є і буде мати надзвичайно важливу роль. Усі без винятку Партнери Конкурсу, підтримуючи цей важливий проект, роблять вагомий внесок у розвиток професійної журналістики в Україні. За що їм висловлюють свою вдячність як Організатори, так і, сподіваємось, уся професійна спільнота.

На даний момент підтвердили своє бажання підтримати Конкурс «Честь Професії» такі компанії як: Система Компаній Кока-Кола в Україні, міжнародна юридична фірма Noerr, AdobeSystemsУкраїна, компанія ТНК-ВР Комерс.

Продовжуються переговори з іще декількома потенційними партнерами. Постійним партнером конкурсу виступає проект «У-Медіа». 

Нагадаємо, що минулого року партнерами конкурсу «Честь Професії» та Конференції з питань професійної журналістики виступили 5 міжнародних компаній - “AdobeSystemsУкраїна”, “Майкрософт Україна”, Система компаній Кока-Кола в Україні, «Емвей Україна», компанія «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» (JTI), українська бізнес-школа МІМ-Київ, Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та Проект «У-Медіа». 

Детальніше про процедуру подачі заявок і оплату ви можете дізнатися на офіційному сайті - http://www.konkurssmi.org/reg_main.htm

Дедлайн подачі робіт - 25 березня 2011 

Якщо ви маєте питання, пов'язані з подачею робіт на конкурс, звертайтеся, будь ласка, в Оргкомітет: 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Оксана Мусієнко
клієнт-сервіс УАИПП
044-425-57-87
organizator@uapp.org 
www.uapp.org 

НАМ (радіо та ТВ матеріали):
Христина Дрогомирецька
ПР-менеджер проектів НАМ
Тел. (044) 254 55 56
pr@nam.com.ua 
www.nam.org.ua

Інформація про конкурс:

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» засновано в 2010 році Українською Асоціацією Видавців (УАВПП) та Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ) за підтримки проекту «У-медіа».

Цілі конкурсу :
- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості,
- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці

Конкурс проводиться в п'яти номінаціях:
- За кращий матеріал з громадянською позицією
- За кращу подачу резонансного матеріалу
- За краще журналістське розслідування
- За кращу подачу складної теми
- "Надія журналістики" 

У перший рік проведення (2010) на конкурс «Честь Професії» було подано більше 170 робіт в 5 номінаціях. Інформація про переможців та роботи-фіналісти 2010 року - тут. До авторитетного журі, яке оцінювало конкурсні роботи, увійшли 17 професіоналів медіа-ринку.

Інформація: УАВПП




Коментарі

Додати коментар