Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 січня 2011

УАВПП закликає журналістів подавати повні дані про обсяги реклами в пресі

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП)звертається до медіа ресурсів, які професійно висвітлюють роботу медіа ринку України, з проханням про викладення у аналітичних матеріалах повної інформації, а не лише позиції чи експертної думки окремих фахівців. А у випадку подання саме авторських матеріалів, чіткого їх позиціонування саме як авторських, щоб читач не плутав особисте бачення ринку певними експертами із повною картиною.

Це особливо важливо у тих матеріалах, де аналізуються експертні оцінки, тенденції та інша інформація оціночного характеру.

Зі свого боку Українська Асоціація Видавців делегувала Олексія Погорелова, генерального директора УАВПП, надавати інформацію, коментарі та іншу допомогу журналістам, необхідну їм саме з боку індустріальної асоціації під час підготовки матеріалів про обсяги реклами в пресі. При цьому коментарі будь-кого іншого на цю тему не є офіційною позицією УАВПП.

Це звернення має на меті підвищення якість аналітичної інформації про ринок преси та розповсюдження в експертних та авторських матеріалах єдиних повних експертних даних. 

Олексій Погорелов: «Ми вже досить давно із здивуванням спостерігаємо, як в деяких публікаціях, що мають вигляд аналітики, підноситься тільки одна точка зору, і притому заангажована. Мета нашого звернення до редакторів і журналістів проста: звернути їх увагу на те, що аналітика припускає таку роботу журналіста і експерта, коли він використовує і дає читачеві не лише і не стільки свою власну думку, скільки інформацію, яка дозволяє читачеві самостійно вирішувати, де ж знаходиться істина, і якою є ця істина. А також оцінювати компетентність експерта, автора». 

Повний текст офіційного звернення УАВПП

Раніше Українська Асоціація Видавців (УАВПП) радила журналістам своїх експертів, компетентних та інформованих коментувати ті чи інші аспекти роботи видавничого ринку в Україні. Користуючись нагодою, нагадуємо про цю можливість – http://www.uapp.org/news_uapp/5441.html

Інформація:  УАВПП




Коментарі

Додати коментар