Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 вересня 2010

14 редакторів та журналістів навчилися професійно працювати з фінансовою аналітикою

Facebook Twitter LiveJournal

Це був одинадцятий з дванадцяти навчальних заходів, які будуть проведені протягом жовтня 2009 - вересня 2010 в рамках проекту «Інформаційно цінна журналістика: легко, розумно, креативно».

Організатор тренінгу виступилаУкраїнська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” (МФВ).

В рамках одноденного тренінгу учасники дізналися  як професійно та грамотно працювати з аналітичними та експертними матеріалами з питань бюджету, податків, фінансів, яким джерелам фінансової та бюджетної аналітики можна довіряти, як читати таку інформацію та що вона означає, як обирати експертів та як уникати викривлення інформації за результатами спілкування з експертом,  що є вдалою, а що - невдалою «аналітикою» в контексті «збереження обличчя ЗМІ»

Спеціальною гостею та ведучою тренінгу виступила  Щербина Ірина Федорівна, генеральний директор, к.е.н., «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД)

За результатами аналізу анкет зворотного зв’язку учасників, зазначимо такі коментарі та оцінки: 

Ільницька Оксана, журналіст, Медіа корпорація RIA: «У доступній формі було пояснено формування бюджету та потоку фінансів. Особливо сподобалось роз’яснення cкладних економічних термінів людською мовою, а також розбір фінансових питань на прикладах конкретних видань». 

Собуцький Андрій, журналіст, Медіа-група «Сім’я і Дім»: «Тренінг справив на мене дуже позитивне враження через поєднання стислості та водночас скурпульозності викладу матеріалу. Багато наочних прикладів та жива атмосфера для спілкування та обміну досвідом з колегами». 

Останній з серії тренінгів проекту заплановано на 8 жовтня. Тема та програма зявляться на сайті www.uapp.org після 15 вересня 

Контактна особа з питань участів тренінгах: Дарія Віннікова, Організаційний директор УАВПП, 8 (044) 425-57-87, pr@uapp.org




Коментарі

Додати коментар