Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


25 червня 2015

Зустріч із першими особами журналу «Forbes Украина»

Facebook Twitter LiveJournal

МІМ-Київ запрошує на зустріч із Михайлом Котовим, головним редактором «Forbes Україна» та Катериною Глазковою, заступником головного редактора «Forbes Україна». Тема заходу:  "Нове інформаційне поле України: як не розгубитися"

Михайло Котов, головний редактор «Forbes Україна».

Починав кар'єру в журналістиці в якості оглядача у Видавничому дому «Коммерсант». У 1999 році перейшов в Газету.Ru, де за 13 років роботи пройшов шлях від заступника редактора відділу до головного редактора. У квітні 2013 очолив прод'юсерський центр медіагрупи «РИА Новости», де займався запуском нових і координацією роботи існуючих проектів. З липня 2013 року працює у «Forbes Україна».  

Катерина Глазкова, заступник головного редактора «Forbes Україна».

Починала кар'єру як тележурналіст, зокрема працювала кореспондентом програм «Факти» і «Ділові факти» на каналі ICTV. З 2004 року працює в друкованих ЗМІ. Працювала в журналі «Кореспондент», потім журналістом і редактором відділу «Фінанси» газети «Комерсант-Україна», заступником головного редактора журналу «Фокус». У 2010-му перейшла в новий проект - журнал «Forbes Україна». У грудні 2011-го очолила тижневик «Інвестгазета». У червні 2014-го повернулася в «Forbes Україна».

Зустріч відбудеться 1 липня 2015 р. о 19-00 у конференц-залі бізнес-школи МІМ-Київ.

Реєстрація обов’язкова -  http://haa.su/vX2/

 

Бізнес-школа МІМ-Київ




Коментарі

Додати коментар