Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 липня 2014

«НОВА УКРАЇНСЬКА МРІЯ» - Люди мистецтва про те, у що вірити і до чого йти

Facebook Twitter LiveJournal

11 – 20 липня  у  Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» в рамках щорічного арт-проекту Forbes Україна відбудеться виставка сучасного українського мистецтва «Нова Українська Мрія».

 

 

Представлені на виставці роботи сучасних авторів з одного боку є рефлексією на зміни, які відбулися в країні за останні місяці, а з іншого – певним уявленням мрію нової  України.  

У створенні «Нової Української мрії» взяли участь знані українські митці: Арсен Савадов, Василь Цаголов, Олег Тістол, Олексій Сай, Ігор Гусєв, Максим Мамсиков, Олександр Ройтбурд, Ілля Чічкан, Мирослав Вайда та інші. Усього – понад 40 авторів, всі дуже різні і за віком і за регіоном проживання. Куратор арт-проекту – відомий мистецтвознавець Олександр Соловйов.

Численні твори на виставці буде представлено публіці вперше, адже їх було створено спеціально для проекту.  Також до експозиції увійшли вже відомі арт-об’єкти, що резонують з ідеєю проекту.

Виставку «Нова Українська Мрія» арт-проекту Forbes Україна з 11 по 20 липня у  Мистецькому Арсеналі, стане гарною нагодою замислитися над своєю власною мрією.

В рамках арт-проекту «Нова українська мрія» за підтримки Української Біржі Благодійності відбудеться збір благодійних коштів для транзитного центру в Дніпропетровську для переселенців зі Сходу України. Обслуговування центру (на 100 осіб) складає 195 тисяч гривень на місяць. Усі зібрані кошти буде спрямовано на розміщення переселенців з дітьми у Центрі, їхнє харчування та предмети першої необхідності.

ЖУРНАЛ FORBES, ділове щомісячне видання, видається в Україні з березня 2011 року. Журнал висвітлює теми бізнесу, політики та стилю життя. Тираж видання – 30 000 примірників. Діловий ресурс Forbes.ua був запущений у вересні 2012 року. На сьогоднішній день сайт в середньому відвідують 75 000 унікальних відвідувачів в робочий день (дані Google Analytics, січень, 2014). Проект Forbes входить в портфель брендів UMH Publishing, видавничого підрозділу UMH. Також під брендом Forbes в Україні проводяться конференції Forbes Conferences. Додаткова інформація на сайті http://forbes.ua. Слідкуйте за сторінкою видання в Facebook.

 

Довідкова інформація:

Арт-проект Forbes Україна

НОВА УКРАЇНСЬКА МРІЯ

11.07 – 20.07

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ ТА МУЗЕЙНИЙ КОМПЛЕКС «МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ»

вул. Лаврська 12

Тел./Факс: +380 44 288 52 25

artarsenal.in.ua

facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

Години роботи:

11:00 – 20:00

без вихідних

 

Вартість вхідного квитка – 50 грн., пільгового квитка – 20 грн.

Безкоштовний вхід:

Дітям до 12 років, інвалідам 1-2 групи, військовослужбовцям строкової служби, музейним працівникам, членам спілки художників (за наявності посвідчення)

Студенти, пенсіонери, учні (старше 12 років) – пільговий квиток. 




Коментарі

Додати коментар