Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 вересня 2016

у Луцьку відбудеться WEST MEDIA FORUM

Facebook Twitter LiveJournal

WEST MEDIA FORUM «Регіональні медіа: свобода, цінності, ціна» – це інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом між найкращими регіональними журналістами країни.

Задум організувати форум саме для гіперлокальних ЗМІ виник не випадково, адже найчастіше в Україні відбуваються журналістські заходи всеукраїнського масштабу, де говорять про глобальні речі та про загальні тенденції на медіаринку.

Однак у регіональної журналістики свої проблеми, інші фінансові можливості, часто невеликі ресурси та географічно обмежена аудиторія. Редактори місцевих ЗМІ постійно замислюються над тим, як стати цікавими, популярними та прибутковими, а журналісти самотужки освоюють нові методи збору інформації чи форми її подачі.

WEST MEDIA FORUM прагне об'єднати регіональних медійників зі всієї України, започаткувати між ними якісну дискусію. Це допоможе напрацювати ефективні управлінські регіональні практики, поширити досвід створення самоокупного, самодостатнього та успішного місцевого медіа, підвищить професійну солідарність та етику.

В програмі форуму лекції відомих журналістів, медіаменеджерів та експертів, панельна дискусія та сотні корисних порад як для досвідчених журналістів, так і для початківців.

Серед наших спікерів співзасновник «Громадського радіо» Андрій Куликов, ведучий «Громадського телебачення» та автор багатьох програм журналістських розслідувань Богдан Кутєпов, журналіст, політичний оглядач, ведучий Радіо Крим.Реалії Олександр Голубов, шеф-редактор «Galka.if.ua» Вадим Войтик, засновник газети «Сім'я і дім. Народна трибуна», письменник Іван Корсак, журналіст «Kultura Liberalna» Лукаш Ясіна (Польща) та інші відомі журналісти країна.

Захід відбудеться у неділю, 18 вересня, за адресою: Адреналін Сіті, місто Луцьк, вулиця Карбишева, 1

Ціна квитка – 200 гривень.

Організатори форуму: СІД Медіа Груп, Бізнес-Академія Практичного Менеджменту та Громадське.Волинь.

Проект реалізовується за сприяння «Активні громадяни» та Британської ради в Україні, а також ГО «Молодіжна платформа».

Контактна особа: Тетяна Репницька, +38 (050) 660 54 76, info@pmba.com.ua

Слідкуйте за нашими оновленнями в соціальній мережі Facebook та на сайтіmedia.wmf.com.ua




Коментарі

Додати коментар