Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 лютого 2016

Запрошення на другий етап проекту "Україна шукає стартапи"

Facebook Twitter LiveJournal

КПМГ в Україні запрошує Вас відвідати другий етап проекту «Україна шукає стартапи», який відбудеться 20-21 лютого 2016 року у Торгово-промисловій палаті України.

 

Шановні колеги!

КПМГ в Україні запрошує Вас відвідати другий етап проекту «Україна шукає стартапи», який відбудеться 20-21 лютого 2016 року у Торгово-промисловій палаті України.

Цим етапом стане дводенний інтенсивний тренінг від відомого венчурного інвестора та автора бестселерів Джона Вон Ейкена, присвячений тому, як залучити фінансування для стартапу. Під час семінару буде розглянуто 10 кейсів того, як стартапи отримали фінансування через Indiegogo та Kickstarter.

У тренінгу візьмуть участь близько 600 українських стартапів, які надіслали презентації своїх бізнес-ідей у рамках проекту «Україна шукає стартапи», який у грудні 2015 року започаткували КПМГ в Україні, Джон Вон Ейкен та спільнота підприємців «Бізнес Молодість Україна».

На Вас чекає можливість поспілкуватися з сотнями стартапів – майбутнім України, зібрати матеріал про тенденції українських стартапів, взяти інтерв’ю у Джона Вон Ейкена та долучитись до незабутньої атмосфери, сповненої духом підприємництва, інноваційності та жаги до перемоги.

Дата: 20-21 лютого 2016 року

Реєстрація ЗМІ: 08:30

Час: 09:00 – 19:00 (присутність ЗМІ можлива у будь-який період протягом одного або двох днів)

Місце: Торгово-промислова палата України, м.Київ, вул.Велика Житомирська, 33

За акредитацією, будь ласка, звертайтеся до Вікторії Бордіженко (vbordizhenko@kpmg.ua, 050 541 41 85).

З повагою,
КПМГ в Україні




Коментарі

Додати коментар