Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 жовтня 2015

ПРИБУТОК УКРПОШТИ У ТРЕТЬОМУ КВАРТАЛІ ЗРІС У ТРИ РАЗИ

Facebook Twitter LiveJournal

Прибуток національного оператора поштового зв'язку у третьому кварталі 2015 року збільшився у три рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав близько 14 млн грн, що перевищило план у шість разів.

Загальна сума доходів Укрпошти у третьому кварталі цього року збільшилася на 5,9%, порівняно з третім кварталом 2014 року та на 2,8% проти запланованого.

 «У 2015 році Укрпоштою впроваджено низку нових послуг для наших споживачів, які вже почали користуватися чималим попитом в українців та давати позитивні результати у вигляді зростання прибутків підприємства, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Наприклад, з моменту запровадження Укрпоштою послуги «Консигнація» з Естонською поштою вже близько 80 тис. українців отримали свої замовлення».

Впровадження Укрпоштою нової послуги «Прискорена пошта» також має свої перші результати. Обсяги відправлень почали обраховуватися тисячами на місяць, а мережа поштових відділень, що здійснює приймання відправлень, збільшилась до понад 300.

Також набирає популярності серед користувачів й послуга з доставки посилок e-commerce з Китаю. Від початку запуску послуги у квітні 2015 року українці отримали вже близько 10 тис. посилок з китайських інтернет-магазинів.  

У третьому кварталі підприємством сплачено податків, зборів, обов'язкових платежів на суму 308,4 млн грн, у тому числі до Держбюджету – 64,8 млн грн.

Нагадаємо, що три квартали поспіль 2015 року діяльність Укрпошти є прибутковою.За словами керівника Укрпошти Ігоря Ткачука, у четвертому кварталі підприємством також очікується отримати прибуток.

 

Оригінал публікації: http://www.mtu.gov.ua/uk/news/54061.html




Коментарі

Додати коментар