Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 червня 2013

25 червня 2013 року у м. Київ відбудуться публічні дебати з актуальних питань земельних відносин та земельної реформи в Україні.

Facebook Twitter LiveJournal

Підчас дискусії, що здійснюється коаліцією НУО журналісти зможуть отримати коментарі експертів та результати актуальних досліджень стану земельної реформи в Україні. У тому числі: результати опитування землевласників та землекористувачів виконаних в рамках проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія»

 

Захід відбудеться в конференц-залі готелю «Рів'єра» (вул. Сагайдачного, 15 Поділ). Початок заходу об 11:00.

На заході будуть представленні результати опитування землевласників та землекористувачів «Барометр земельної реформи» щодо актуальних питань земельних відносин та перебігу земельної реформи, а також Загальнонаціонального дослідження проекту USAID АгроІнвест та Центру соціальної експертизи «Ставлення власників землі та аграріїв до земельної реформи». На обговорення  також будуть винесені наступні питання:

  • переваги та недоліки зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі;
  • обмеження прав власності на землю;
  • нові процедури, інновації законодавства та інші актуальні питання у сфері земельних відносин.

Основна мета заходу - сприяти створенню прозорого ринку сільськогосподарської землі в Україні, що пропонується досягнути шляхом:

  • Створення активної платформи для публічного діалогу між зацікавленими сторонами у реформуванні ринку сільськогосподарської землі в Україні.
  • Покращення інформаційної забезпеченості громадськості щодо різних аспектів реформування ринку сільськогосподарської землі.
  • Створення засобів активної підтримки інтересів сільських жителів під час реформування ринку сільськогосподарської землі.

Акредитація журналістів за тел..:(+38044) 278-6342, 278-6360, моб.:(097)5778345 або електронною поштою zhovtenko@ier.kiev.ua.

Захід організований у рамках Проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія», виконується в партнерстві з проектом «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), і проводиться спільно з проектом USAID АгроІнвест.

УАВПП.




Коментарі

Додати коментар