Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 березня 2021

Конференція "IAB: trends, brands and influence"

Facebook Twitter LiveJournal

Рекламний ринок не зупиняється ані на мить навіть під час пандемії. Більшість чинних та доступних рішень ринку перейшли в онлайн, частка реклами всередині мобільних додатків зросла, бренди почали вимагати від маркетингових партнерів максимальної ефективності, алгоритми таргетування ускладнилися, агентства почали надавати послуги консалтингу, аудиторія стала чекати від рекламодавців підтримки, а кількість потенційних точок дотику бренду і клієнта зросла.

Криза змусила бренди відмовлятися від іміджевих кампаній і працювати на продаж, скорочення бюджетів на рекламу підштовхнуло рекламодавців до перегляду підходів, робота з різними джерелами даних стала невід'ємною частиною бізнес-стратегій, а інтерес до ТБ, як до performance-інструменту, виріс, що привело до появи нових технологій і підходів. Що ж чекає на ринок реклами у 2021?

На конференції Trends, brands and influence команда IAВ Ukraine та експерти індустрії розкажуть про ключові тренди 2021 року за усіма напрямками роботи IAB, поділяться успішними кейсами та нададуть винятково свіжу вижимку в категорії Influence.

4 години, 16 спікерів з України та Великої Британії, 3 тематичні блоки та можливість поставити питання експертам. Керівники комітетів IAB презентуватимуть новий квартальний тренд-бук, маркетологи та представники агенцій поділяться досвідом досягання супер результатів у надважкі часи, а компанії BOLT, Aimbulance та інші поділяться кейсами. Ви дізнаєтесь, чому варто тестувати рекламні можливості Twitter, чи готова ваша агенція до форс-мажорів з інфлюенсерами та чому Privacy питання у фокусі Google у 2021 році.

Програма конференції та реєстрація за посиланням

 




Коментарі

Додати коментар