Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 липня 2010

1 – 7 жовтня 2010 – Осіння молодіжна школа

Facebook Twitter LiveJournal

ПРИЙМАЮТЬСЯ ЗАЯВКИ ДЛЯ УЧАСТІ В ОСІННІЙ МОЛОДІЖНІЙ ШКОЛІ
«РОЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ТА НОВИХ МЕДІА У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ЖИТТЯ МІСЦЕВИХ ГРОМАД»
1 – 7 жовтня 2010

Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні та Запорізька обласна громадська організація «ОПП «ВЗАЄМОДІЯ» проводитимуть Осінню молодіжну школу «Роль документального кіно та нових медіа у вирішенні актуальних питань життя місцевих громад».
З 1 по 7 жовтня на базі молодіжного табору «Какаду» (м. Євпаторія)

50 школярів та студентів віком 16 – 20 років з різних регіонів України зможуть взяти участь у роботі школи. Відбір відбуватиметься на основі відкритого конкурсу. Основна мета проекту – навчити учасників школи використовувати документальне кіно для просування інтересів місцевих громад (зокрема у сфері захисту навколишнього середовища).

Програма включатиме лекції, семінари та практичні заняття круглі столи, присвячені навчанню основам документального кіно (написання сценарію, зйомка, редагування, просування), а також участі у кінофестивалях та інших заходах, спрямованих на захист екологічних інтересів громадян.
Лекції та дискусії будуть проводитися американськими та українськими викладачами, робочою мовою будуть англійська та українська мови.

Вимоги до кандидатів:
• Програма Осінньої школи розрахована переважно на школярів та студентів, які, цікавляться створенням документального кіно.
• Мають активну громадську позицію.

Як взяти участь у програмі:
• Кандидати повинні надіслати анкету-заявку, яка складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, есе. Бланки анкет додаються у електронному вигляді.
• Перевага буде надаватися кандидатам, які є учасниками волонтерського руху, членами громадських організацій або співпрацюють зі ЗМІ.
• Учасники отримають сучасну навчально-методичну літературу і будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Осінньої школи.
• Транспортні витрати на дорогу до Євпаторії покриваються програмою.

Конкурс відкритий, проводиться у два етапи, оцінювання кандидатів здійснюється на підставі аплікаційних форм, зацікавлень, їхнього досвіду, досягнень та потенціалу у справі відстоювання інтересів громад на обласному або всеукраїнському рівні.

Проект здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Поглядиавторівнеобов’язковозбігаютьсязофіційноюпозицієюурядуСША. / Supported by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

УВАГА! з 26 липня 2010 року доступна реєстрація та анкетування на нашому сайті.

Додатки:
• Рекомендаційний лист від навчального закладу чи громадської організації, завірений підписом (у форматі PDF), має бути завантажений підчас заповнення анкети на нашому сайті.
• есе на тему: «Екологія мого краю» – текст вставляється у відповідне поле підчас заповнення анкети на нашому сайті.

Реєстрація та анкетування будуть тривати до 20 серпня 2010 року.
Співбесіди з претендентами відбудуться з 20 серпня до 20 вересня 2010 року.
Чекаємо на Вас!

УВАГА! Реєстрація та анкетування відбувається тільки онлайн на нашому сайті.

Додаткова інформація та анкети розповсюджуються безкоштовно через Інтернет-сторінку www.vzayemodiya.net




Коментарі

Додати коментар