Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 серпня 2009

Ініціатива зі створення матеріалу, що матиме найбільший вплив на покращення здоров’я зубів українців

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП виступить членом жюрі та визначить автора матеріалу, що матиме найбільший вплив на покращення здоров’я зубів українців.

 

Ініціатива започаткована агенцією HOSHVA PR.

 

Мета ініціативи та правила участі

 

Починаючи з 2002 року «Асоціація Стоматологів України» і Colgate спільно працюють для покращення ситуації, та реалізують щорічну національну освітню програму «Місяць Здорової Усмішки». Метою програми є привернення уваги українців до проблем здоров’я зубів та наслідків їх ігнорування, виховання населення і покращення рівня освіченості щодо правил гігієни ротової порожнини за рахунок безкоштовних консультацій, різноманітних освітніх та мотиваційних матеріалів, включаючи примірники продукції, тощо.

 

Нашим прагненням є переконати жителів України у тому, що попередити стоматологічні захворювання менш болісно і дешевше, аніж лікувати їх.

 

До участі в ініціативі запрошуються журналісти усіх українських електронних та друкованих ЗМІ регіонального та національного рівня.

 

Щоб зареєструватись у якості партнера-учасника,  будь-ласка, заповніть Анкету та надішліть її до 31 серпня 2009 р. (включно) за електронною адресою myasnikov@hoshvapr.com.ua

 

Протягом доби після того, як Ви надішлете Анкету, Ви отримаєте підтвердження реєстрації партнера-учасника та повний пакет прес-матеріалів, що будуть корисними для роботи над редакційним матеріалом (офіційна світова, загальноукраїнська і регіональна статистика, ілюстрації, перелік правил збереження здоров’я зубів, тощо).

 

В Ініціативі прийматимуть участь редакційні матеріали, що опубліковані (чи вийшли в ефір) протягом періоду з 1 по 21 вересня (включно) 2009 р. та надані електронною поштою.

 

Автора найкращого матеріалу визначатиме Жюрі, до складу якого ввійдуть представники «Асоціації Стоматологів України», «Української Асоціації Видавців Періодичної Преси» та Colgate.

 

Ми віримо: першочергова роль преси – бути відповідальними перед своєю аудиторією, надаючи людям корисну та достовірну інформацію. Ми усвідомлюємо: тільки разом з Вами зможемо досягти результату.

 

Довідкова інформація:

 

·         Стоматологічна захворюваність серед населення України складає 100%

·         Поширення карієсу зубів у дорослого і дитячого

населення складає 89% (9 з 10-ти людей)

·         Поширення захворювання парадонту у дорослого і дитячого

населення України складає 80% (8 з 10-ти людей)

·         Від підвищеної чутливості твердих тканин зубів

страждає 37% дорослого і дитячого населення України (4 з 10-ти людей)

(офіційна статистична інформація «Асоціації Стоматологів України»)

 

За статистикою, більшість українців безпідставно вважають, що візит до стоматолога – неодмінно болісна та дорога процедура і тому всілико уникають її. Результатом такого ставлення є острах навіть перед лікарською консультацією і незнання елементарних правил догляду за зубами. Як наслідок, спострігаємо розвиток в населення таких серйозних захворювань ротової порожнини, як  карієс, гінгівіт, пародонтоз, що здатні впливати на якість життя.

 

Якщо Вам необхідно отримати більше інформації, будь ласка, звяжіться з нами:

Юрій М'ясников, агенція  HOSHVA PR 

+38 044  287-68-83, 287-08-60, +38 068 385 1357

myasnikov@hoshvapr.com.ua




Коментарі

Додати коментар