Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 липня 2009

Премія газети «День» ім. Джеймса Мейса

Facebook Twitter LiveJournal

ЗАТ «Українська прес-група» є засновником  і видавцем щоденної всеукраїнської газети «День», яка виходить трьома мовами – українською й російською, а з 1998 року побачив світ перший номер англомовного дайджесту The Day. Своєю появою тижневик завдячує видатному американському досліднику Джеймсу Мейсу, який зробив колосальний вклад у вітчизняну історіографію та присвятив все своє життя визнанню факту голодомору в Україні 1932-1933 років.

У травні минуло п’ять років, як у команді «Дня» не стало «відкривача» українського Голодомору Джеймса Мейса. Газета «День» вирішила не зупинятися на досягнутому і продовжити боротьбу за чесність та етику в журналістиці, яка була для Джеймса на першому місці в його роботах.

 

Ми раді Вам повідомити про заснування щорічної премії імені Джеймса Мейса. Премія присуджуватиметься авторам нових публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної самосвідомості та самобутності, визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом проти українців. Премія буде вручатися в грошовому еквіваленті 25 000 гривень наприкінці листопада –– у меморіальні дні Голодомору в Україні.

 

Матеріали приймаються на адресу редакції: 04212, Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2 л або електронну адресу premia@day.kiev.ua.

 За детальною інформацією про умови участі можна прочитати на сайті  www.day.kiev.ua.

Запрошуємо всіх бажаючих і небайдужих талановитих людей до участі!

 

Пресс-служба газети «День»




Коментарі

Додати коментар