Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 червня 2020

До 28 червня — прийом робіт на Національний конкурс журналістських розслідувань

Facebook Twitter LiveJournal

YanukovychLeaks та Media Development Foundation почали прийом робіт на Національний конкурс журналістських розслідувань.


До розгляду приймаються професійні журналістські матеріали – друковані, відео, веб – у жанрі розслідувань та спеціальних репортажів, опубліковані в українських ЗМІ з 8 червня 2019 по 8 червня 2020 року. Вік учасників не обмежений. Від одного журналіста приймається одна робота. Автори мають бути зазначені в оригінальній публікації. Дедлайн прийому робіт – до 28 червня 2020 року.


 


Подати роботу на конкурс можна за цим лінком


 


Роботи конкурсантів оцінюватиме журі, до якого входять провідні українські та іноземні журналісти, редактори та експерти. Переможців визначатимуть у двох номінаціях: головний приз та спеціальна відзнака.


 


Переможець отримає статуетку Proxy Prize та грошовий приз у 1000 євро. Результати конкурсу буде оголошено 24 серпня, на День Незалежності України.


 


В минулому році головний приз отримала робота «Армія. Друзі. Бабки» Лесі Іванової (програма «Наші гроші з Денисом Бігусом», Bihus.Info). Спеціальну відзнаку журі отримала Анастасія Станко («Громадське») за розслідування «Таємний ізолятор СБУ». 


 


Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів було запроваджено у 2014 році ініціативою YanukovychLeaks та Media Development Foundation, газетою Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участі інтернет-видання «Українська правда».


 


Media Development Foundation – центр медіаекспертизи для посилення можливостей журналістів та медіаорганізацій в Східній Європі та країнах Східного партнерства.


 


YanukovychLeaks — ініціатива, що займалася вивченням та публікацією документів, що були покинуті у резиденції «Межигір'я» після втечі з України президента Віктора Януковича.


 


Джерело: Детектор медіа



Коментарі

Додати коментар