Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 березня 2011

Конкурс для журналістів на кращий аналітичний матеріал з висвітлення теми соціальної відповідальності бізнесу в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

Уже втретє мережа Глобального договору та Представництво ООН в Україні оголошують про початок Національного конкурсу для журналістів / журналісток на кращий аналітичний матеріал з висвітлення ролі бізнесу в забезпеченні сталого розвитку.

Метою проведення конкурсу є покращення висвітлення тематики сталого розвитку з особливим фокусом на участь бізнесу та підвищення рівня обізнаності широких верств населення з даної тематики.

<<Тема цьогорічного конкурсу - сталий розвиток та роль бізнесу в його забезпеченні.була обрана невипадково, адже інтеграція екологічних та соціальних аспектів в економічний розвиток можлива лише за підтримки усіх зацікавлених сторін, - зазначила Юлія Щербініна, старша програмна менеджерка ПРООН. Засоби масової інформації, створюючи інформаційний продукт, один з найцінніших активів 21-го століття, мають величезну роль у підвищенні рівня обізнаності громадськості і тим самим висвітлення тематики сталого розвитку. Ми сподіваємося на активну участь українських журналістів та велику кількість аналітичних матеріалів, адже сталий розвиток - це основа нашого майбутнього>>.

До участі у конкурсі запрошуються штатні та позаштатні кореспондентки / кореспонденти друкованих та Інтернет-ЗМІ, чиї матеріали на тему корпоративної соціальної відповідальності опубліковано з 1 січня по 29 квітня 2011 року.Прийняття робіт триватиме до 29 квітня 2011 року включно.

Детальніше тут: http://www.globalcompact.org.ua/ua/press/news/424




Коментарі

Додати коментар