Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 березня 2011

Триває конкурс серед журналістів / журналісток ЗМІ Житомирщини "Наше призначення - служіння народу"

Facebook Twitter LiveJournal

Управлінням державної служби Головдержслужби України в Житомирській області вже втретє проводиться конкурс серед журналісток / журналістів ЗМІ області "Наше призначення - служіння народу" на краще висвітлення діяльності державних службовців / службовиць і посадових осіб місцевого самоврядування в друкованих, телевізійних та радіомовних засобах масової інформації.

Конкурс відбувається за сприяння Житомирської облдержадміністрації, Житомирської обласної ради, обласного комітету профспілки працівників державних установ і обласної організації Національної спілки журналістів України.

Мета Конкурсу - підвищення іміджу державних службовців / службовиць і посадових осіб місцевого самоврядування, їхньої ролі у процесі розбудови правової демократичної держави, здійсненні суспільних та ринкових реформ у просуванні України шляхом європейської інтеграції.

Згідно з положенням про Конкурс журналістам / журналісткам редакцій друкованих і телерадіомовних ЗМІ області пропонується долучитися до участі в творчому змаганні і надіслати свої доробки до 31 травня 2011 року на адресу Управління: 10014, м Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, (з поміткою "На конкурс").

Визначення переможців Конкурсу буде проведено до Дня державної служби - 23 червня 2011 року.

Подробиці на сайті Управління: www.guds.gov.ua/sub/jitomyrska




Коментарі

Додати коментар