Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 березня 2011

Конкурс для журналістів від СДМ

Facebook Twitter LiveJournal

Поширення інформації про Світовий День Молоді в Мадриді (СДМ) винагороджуватиметься. Іспанський благодійний Фонд "Crónica Blanca"

розпочав низку акцій "Ранкові вартові". Кращі роботи журналістів / журналісток щодо Світового Дня Молоді будуть нагороджені.

Нагороди діляться на чотири категорії: написання статей, радіо матеріалів, аудіовізуальних творів та журналістських робіт для мережі Інтернет. До участі Запрошуються журналістки / журналісти та студенти / студентки факультетів журналістики віком від 16 до 35 років. Учасники / учасниці конкурсу повинні бути зареєстровані на Світовий День Молоді у Мадриді і опублікувати роботу, яку вони представлятимуть між 1 січням та 1 травням 2011 року. Твори слід надсилати до 15 травня цього року.

Команда суддів нагороджуватиме твори, які здатні відобразити те, що включає в себе СДМ Мадрид, 2011, його значення. Метою організації цього конкурсу є нагородження кращих робіт, які відображатимуть як Світовий День Молоді змінив життя людей, як вони віднайшли Христа, як Папа зміцнив їх у вірі.

Папська Рада у справах соціальної комунікації підтримує ці нагороди, щоб "заохочувати етичну та професійну журналістику серед молоді у сучасному суспільстві".

Церемонія нагородження відбуватиметься 16 серпня 2011 року як частина культурних акцій СДМ - в день, коли починається Світовий День Молоді у Мадриді.

Переможці / переможниці кожної з категорій отримають винагороду у розмірі 1000 євро у додаток до стипендії для завершення магістерської програми, що пропонується співробітниками акції "Ранкові вартові":

- Written Press Category: Masters in Social and Religious Studies, San Pablo CEU University.

- Radio Category: Masters in Radio from the "Popular Radio Foundation"

and the San Pablo CEU University.

- Audiovisual Category: Masters in Film Studies from the University Francisco de Vitoria.

- Internet Category: online Masters in Media Management, Management of Media Activity and Institutions at the San Antonio Catholic University of Murcia.

Більше інформації тут:

http://www.madrid11.com/images/stories/cronicablanca/concurso_morning_watchmen.pdf




Коментарі

Додати коментар