Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 лютого 2011

15 лютого – 29 квітня 2011 року – Конкурс: «Найкращий аналітичний матеріал з висвітлення ролі бізнесу у забезпеченні сталого розвитку»

Facebook Twitter LiveJournal

Мережа Глобального договору та Представництво ООН в Україні запрошують журналістів взяти участь у 3-тьому щорічному національному конкурсі на кращий аналітичний матеріал з висвітлення ролі бізнесу у забезпеченні  сталого розвитку.

 «Тема цьогорічного конкурсу - сталий розвиток та роль бізнесу в його забезпеченні була обрана невипадково, адже інтеграція екологічних та соціальних аспектів в економічний розвиток можлива лише за підтримки усіх зацікавлених сторін, - зазначила Юлія Щербініна, старший програмний менеджер ПРООН. Засоби масової інформації, створюючи інформаційний продукт, один з найцінніших активів 21-го століття, мають величезну роль у підвищенні рівня обізнаності громадськості і тим самим висвітлення тематики сталого розвитку. Ми сподіваємося на активну участь українських журналістів та велику кількість аналітичних матеріалів, адже сталий розвиток- це основа нашого майбутнього». 

До участі запрошуються  штатні та позаштатні кореспонденти друкованих та Інтернет-ЗМІ, чиї матеріали на тему ролі бізнесу в забезпеченні сталого розвитку опублікованих з 1 січня по 29 квітня 2011 року. 

Для участі в конкурсі необхідно до29 квітня 2011 рокунадіслативідскановану заповнену заявку, роздруковану на бланку відповідного ЗМІ з підписами керівника та автора, а також публікації в друкованих чи електронних ЗМІ з 1 січня 2011 року по 29 квітня 2011 у наступних форматах: 

  • друковані матеріали - у відсканованому вигляді в форматі jpeg,
  • матеріали, розміщені на інформаційних Інтернет-ресурсах  - у текстовому форматі doc із гіперпосиланням пересилати електронною поштою у вкладеному файлі. 

Журналіст-переможець конкурсу відвідає Міжнародний Форум мереж Глобального договору у травні 2011 року (попередньо - Каїр, Єгипет). 

Детальні умови участі та форма для заявки знаходяться на сайті мережі Глобального договору ООН в Україні: http://www.globalcompact.org.ua/ua/press/news/424

За додатковою інформацією прохання звертатись до Анни Данилюк, координатора мережі Глобального договору, е-поштою: anna.danylyuk@un.org.ua




Коментарі

Додати коментар