Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 листопада 2013

Технології на стороні благодійності: допомогти дітям з проблемами зору тепер можна онлайн

Facebook Twitter LiveJournal

Приєднатися до благодійного проекту «Читати на рівних» стало ще зручніше: тепер пожертвувати гроші на друк дитячих художніх книг шрифтом Брайля можна не відходячи від комп'ютера. Крім того, на всіх подіях, що підтримують проект, перерахувати кошти можна за допомогою банківської карти.

Це - одна з багатьох комунікаційних можливостей сучасного ЗМІ, адже бренди друкованих видань вже не перший день використовують свої Інтернет -ресурси і проводять заходи для живої комунікації з читачами. Користується цими комунікаційними можливостями і проект «Читати на рівних». Так, тільки за останній час акцію «Читати на рівних » підтримали «Праздник цветных зонтов» (издание «Наш Домашний Журнал»), Vogue Fashion’s Night Out (журнал Vogue), «Установи автомобильный рекорд Украины на ЗАЗ VIDA!» (журнал «Автомир»), «Формула За Рулем» (журнал «За Рулем»), «Конференция Клуба ФИНАНСИСТ» (журнал «Компаньон»)  і ряд інших. Саме завдяки такому живому спілкуванню з читачами стало зрозуміло, що більшості бажаючих підтримати благодійний проект найбільш зручно зробити це, перерахувавши гроші з банківської картки або через онлайн -платіж .
 
Організатори проекту «Читати на рівних» врахували побажання аудиторії і встановили кнопки, які переводять відвідувача на сайт платіжної системи, на Інтернет -ресурсах Національної Асамблеї інвалідів України ( НАІУ ) та Української Асоціації видавців періодичної преси (УАВПП ). Останнім часом велика частина ЗМІ використовує аналогічні кнопки для онлайн -оплати підписки, тому такий інструмент звичний для читачів. Також всі гості подій, що підтримують проект, тепер зможуть допомогти дітям максимально швидким і зручним способом - організатори придбали пристрій для зчитування карт, яке приєднується до смартфону і дозволяє зробити з нього термінал для прийому оплати банківською картою.
 
«Щодня з'являються нові й нові аргументи, які підтверджують високу ефективність преси як каналу комунікації. Про проект дізнається все більше людей, і частина аудиторії просить дати зручні інструменти для здійснення пожертвувань. Саме так з'явилися і кнопки на сайтах, і термінал для роботи на івентах, - коментує Олексій Погорелов, генеральний директор УАВПП. - Тепер, щоб зробити добру справу, благодійнику знадобиться всього кілька секунд».
 
Також всі бажаючі як і раніше можуть перерахувати кошти на допомогу слабким зором і тотально незрячим дітям у відділеннях «ПриватБанку». Досить просто сказати, що це пожертва на проект «Читати на рівних».
Для тих, хто хоче зробити внесок, слід використовувати такі реквізити: отримувач платежу: ВГО НАІУ; код ЄДРПОУ: 26114037; банк одержувача: ПАТ КБ «ПриватБанк» , номер рахунку 26001052716164; код банку (МФО): 300711; призначення платежу: благодійний внесок на тактильні книги для сліпих дітей.
 
Нагадаємо, що благодійний проект « итати на рівних» стартував у серпні цього року. Ініціативу підтримали більше 116 видань, які об'єдналися для вирішення важливої ​​соціальної проблеми, виділивши на це значні ресурси.
 
Головне завдання проекту - зібрати кошти для видання 4200 дитячих тактильних книг шрифтом Брайля. Саме стільки екземплярів потрібно, щоб дати можливість прочитати ще одну книжку дітям з порушеннями зору в 239 освітніх закладах . На даний момент вже зібрано 100 361 грн. Але для того, щоб довести розпочату справу до кінця, необхідно ще мінімум стільки ж коштів. Друкований процес тактильних книг є досить складним і дорогим, і, незважаючи на прагнення мінімізувати витрати, все одно необхідна значна сума. Організатори продовжують шукати можливості здешевити виробництво і запрошують до співпраці типографії, здатні виготовити якісний продукт за максимально низькою ціною.

Проект « Читати на рівних» відкритий як для фінансової, так і для будь-якої іншої допомоги. Ми раді співпраці і готові розглянути всі ініціативи, які допоможуть слабкозорим і тотально незрячим дітям відкрити для себе дивовижний світ читання.

 
 



Коментарі

Додати коментар