Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 серпня 2013

Кампанія зі збору коштів на користь незрячих дітей стартувала в друкованій пресі

Facebook Twitter LiveJournal


Наприкінці липня 2013 пішов у друк перший рекламний макет благодійного проекту «Читати на рівних». Завдання проекту - зібрати мінімум 2 млн грн. на видання 4200 примірників художніх книг для дітей шрифтом Брайля.
Наприкінці липня 2013 пішов у друк перший рекламний макет благодійного проекту «Читати на рівних». Завдання проекту - зібрати мінімум 2 млн грн. на видання 4200 примірників художніх книг для дітей шрифтом Брайля. Проект створений за ініціативою «Національної Асамблеї інвалідів України» за підтримки Української Асоціації Видавців Періодичної Преси. Творчий і комунікаційний супровід проекту здійснює група агентств маркетингових сервісів Talan Group.
Вже 36 видавничих будинків підтвердили, що підтримують кампанію, а це означає, що в 110 друкованих виданнях із загальним разовим накладом близько 6 млн екземплярів будуть розміщені макети, які закликають пожертвувати гроші на книги для незрячих дітей. У середині серпня такі макети побачать читачі журналів Vogue, «Караван историй», «Женский журнал», «Женский журнал " Здоровье "», «Архідея», «Истории звезд», «Украина за рулем», «Агроснаб Черноземье» і «Будівельний журнал ». На початку вересня до кампанії підключаться газети «Сегодня», «Комсомольская Правда в Украине», «Аргументы и Факты Украина», «Теленеделя», журнали «Лиза», «Люблю готовить» та багато інших. Організатори відкриті до співпраці з усіма ЗМІ.

Мета ініціативи - повідомити читачам про проблему і попросити їх пожертвувати будь-яку суму на видання дитячих книг шрифтом Брайля. Тільки спільними зусиллями ми допоможемо дітям з проблемами зору стати грамотними і підвищити власну конкурентоспроможність у сучасному світі.

Організатори благодійного проекту «Читати на рівних» максимально полегшили механіку перерахування грошей. Юридичні та фізичні особи можуть робити благодійні внески без оплати комісії через численні каси відділень «Приватбанку», термінали самообслуговування і інтернет-сервіс «Приват24».

Всі бажаючі перерахувати кошти для друку книг шрифтом Брайля, можуть скористатися наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ВГО НАІУ; код ЄДРПОУ: 26114037; банк одержувача: ПАТ КБ «ПриватБанк»; номер рахунку 26001052716164; код банку (МФО): 300711; призначення платежу: благодійний внесок на тактильні книги для сліпих дітей.

Для проекту «Читати на рівних» креативний відділ Talan Group розробив три різних макети, об'єднаних однією ідеєю: «Книга, якої немає». Сліпі діти в Україні не читають казки, тому що на 1000 дітей з проблемами зору припадає менше 5 книг шрифтом Брайля. Тому на макеті зображені «обнулення» обкладинки відомих видань, де автором виступає розробник шрифту для незрячих Луї Брайль. Таким чином, «Три мушкетери» перетворюються на «Нуль мушкетерів», «Троє поросят» у «Нуль поросят», а замість очікуваної журнальної статті - порожні розграфлені рядки.

Слідкувати за ходом проекту можна на сайтах: www.naiu.org.uawww.uapp.orgwww.talan.kiev.ua; а також у соціальних мережах: vk.com / chytaty_na_rivnyhwww.facebook.com / Chytaty. na.rivnyh.

 




Коментарі

Додати коментар