Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 листопада 2021

«Як зберегти якісну журналістику для суспільства?» Фахова медіа-дискусія в Ужгороді

Facebook Twitter LiveJournal

23 листопада 2021 року об 11:00 год у комбінованому форматі офлайн/онлайн відбудеться фахова регіональна дискусія в Ужгороді «Як зберегти якісну журналістику для суспільства?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з кафедрою журналістики Ужгородського національного університету України.

 

Офлайн: м. Ужгород, Ужгородський національний університет України, пл. Народна, 3, мала зала вченої ради.

Онлайн: на платформі Zoom. Посилання на Zoom  – буде повідомлено додатково після реєстрації https://forms.gle/muHJLGxongMEc2ZHA

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/434787748268323

 

До участі у заході запрошені керівники і журналісти регіональних Закарпаття, викладачі і студенти кафедри журналістики Ужгородського національного університету, представники державних органів, члени Комісії з журналістської етики.

 

Модеруватиме розмову Андрій КУЛИКОВ, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики (онлайн) та Юрій БІДЗІЛЯ, доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри журналістики Ужгородського національного університету (офлайн).

 

В ході дискусії передбачено обговорення:

  • репутація  ЗМІ як інструмент формування і збереження довіри аудиторії в Ужгороді та Закарпатській області;
  • роль саморегуляції медіа та Комісії з журналістської етики у формуванні репутації медіа;
  • як якісна журналістика допоможе підвищити  монетизацію ЗМІ та інше.

 

Крім того, до участі запрошуються журналісти та медіаексперти, а також усі зацікавлені у розвитку етичної журналістики Ужгорода та Закарпаття. Вітається активна дискусія і додаткові запитання під час заходу.

 

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста.

 




Коментарі

Додати коментар